Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 29. novembra, šova Mana dziesma kārtējais raidījums vienkopus pulcēja Latvijas jaunatnei īpaši mīļas mūzikas zvaigznes. Šovbiznesa draugiem bija unikāla iespēja kopā redzēt skaisto Samantu Tīnu un Aiju Andrejevu (abas attēlā), turklāt abas bija īpaši glīti saposušās.

Kungu komandu šoreiz pārstāvēja trīs dziedoši brašuļi - Andris Ērglis, Dainis Skutelis un Emīls Balceris. Savukārt sieviešu komandā bija savākusies īsta skaistuļu buķete - dziedātājas Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa un Samanta Tīna.

Lai gan lielāko daļu spēles kungu komanda bija vadībā ar teju divreiz lielāku punktu skaitu, tas nemazināja dāmu trijotnes pievilcību skatītāju acīs. Visas trīs mākslinieces bija saposušās greznās kleitās.

Samanta un Vītoliņa bija izvēlējušās tērpties garās melnās kleitās, kamēr Andrejeva žilbināja ar koķetu sudraba krāsas tērpu. Mūzikas draugi, skatoties šovu, nezināja, kur likt acis - te mirdz seksīga tumšate, te gozējas draiska blondīne.

Taču ar šo daiļavu uznācienu viss tikai sākas. Mana dziesma pirmssvētku laikam pataupījusi labākos māksliniekus. Nākamajā svētdienā kopā ar bariņu citu slavenību spēlē piedalīsies arī divas Latvijas slavenākās Lienes - Šomase un Greifāne.

Gaidot raidījumu, skatītājiem vēl ir iespēja pašiem iemēģināt spēkus minēšanā. Portālā Draugiem ir izveidota spēle Mana dziesma, kuras ietvaros visu nedēļu spēlētājiem būs iespēja atbildēt uz jautājumiem par Maestro joku dziesmām. Pareizās atbildes tiks atklātas svētdienas raidījumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!