Foto: Kadrs no video

Ceturtdienas, 3. decembra, vakarā dullības šovā Lauku sēta sasniegs vēl neredzētus augstumus. Divas no šova dalībniecēm metīsies plikas un jozīs cauri nātru laukam, lai paglābtos no izbalsošanas.

"Šajā nedēļā dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja nopelnīt imunitāti pavisam neparastā veidā - izskrienot kailam caur aizaugušam nātru lauku.

Lauku sētas spēcīgākā koalīcija - Mārtiņš, Ilona un Evija iedzīs Ingūnu un Violetu stūrī - abas meitenes tik ļoti baidīsies nokļūt uz izbalsoto sola, ka piekritīs šim izaicinājumam," DELFI Izklaidei gaidāmo intrigu atklāj šova formāta režisors Andis Mizišs.

Lai pierādītu, ka tas nav nekāds joks, viņš piedāvā unikālu video, kurā redzams, kā abas daiļavas, labumiem kratoties, mērkaķa ātrumā jož pa nātru lauku.

Spēcīgā trijotne notiekošo vēro no malas. Mārtiņš, Ilona un Evija spriež, ka viņi gan nekad neskrietu, jo pēc šāda gājiena vairs nebūtu iespējama normāla dzīve. Taču kompānija vienojas, ka dullajām meitenēm neesot ko zaudēt - meitenēm nav ne darba, ne vīru, kas varētu nosodīt par šādu izgājienu.

Kura no dāmām uzvarēja pliko skrējienā, skatītāji uzzinās astotajā Lauku sētas sērijā, ko 3. decembrī 21.10 varēs baudīt telekanālā LNT.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!