Foto: Vida Press
Viena no tēmām, kas nodarbina daudzu vīriešu prātus, ir locekļa izmērs, kurš vislabāk patīk sievietēm. Lai atrisinātu šo mūžseno mīklu, zinātnieki ņēmuši talkā 3D printeri un izveidojuši 33 dažādus fallus.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka Kalifornijas Universitātes pētnieki sadarbībā ar Ņūmeksikas Universitātes zinātniekiem veikuši vērienīgu eksperimentu, kura ietvaros izveidoti 33 dažādu izmēru locekļu modeļi.

Pētījuma rezultāti publicēti vietnē Plos One (šeit), un tie pārsteiguši daudzus. Eksperimentā piedalījušās 75 sievietes, kuras aptaustījušas un novērtējušas mākslīgos locekļus, lai sniegtu viedokli, kāds penis katrai šķiet vispieņemamākais.

The Daily Mail, atsaucoties uz pētījumu, vēsta, ka katra sieviete izraudzījusies divus sev visvairāk simpatizējošos locekļus - viens paredzēts ilgtermiņa attiecībām, bet otrs - vienas nakts sakaram.

Apkopojot rezultātus, secināts, ka ilgtermiņa attiecībās sievietes vīrieša locekļa izmēram nepievērš tik lielu vērību kā, piemēram, tad, kad dāmai pret savu partneri nav nekādu nopietnu nodomu, vien vēlme pārgulēt.

Vidējais peņa garums, kuru par pašu piemērotāko vienas nakts sakaram atzinušas pētījuma dalībnieces, ir 16,3 centimetri ar apkārtmēru 12,7 centimetri. Savukārt ilgtermiņa attiecībās dāmas priekšroku devušas 16 centimetrus garam un 12,2 centimetrus resnam penim. Jāatzīmē, ka izmēri attiecināmi uz locekli erekcijas stāvoklī.

No tā izriet, ka ilgtermiņa attiecībās sievietes nealkst vīriešu, kurus daba apveltījusi ar īpaši brangām ģenitālijām. Tiesa, tajā pašā laikā pētījuma rezultāti apstiprinājuši, ka daudzu dāmu vēlamais locekļa izmērs krietni pārsniedz planētas vīriešu vidējo locekļa garumu.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā žurnālā British Journal of Urology International tika publicēti vērienīga pētījuma rezultāti, kuros noskaidrots planētas vīriešu vidējais locekļa garums. Tapa zināms, ka tā garums ir 9,16 centimetri, bet apkārtmērs - 9,31 centimetri. Erekcijas stāvoklī tā garums sasniedz 13,12 centimetrus, bet apkārtmērs - 11,66 centimetrus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!