Foto: LETA

Ceturtdienas, 29. oktobra, vakarā Sapņu fabrikā pulcējās daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, lai novērtētu unikālu vakariņu pieredzi. Viņiem bija iespēja baudīt gardēžu teātra Kriminālās vakariņas, kurās apvienotas izsmalcinātas vēderbaudas un intriģējoša teatrāla izrāde.

Baudīt neparasto šovu bija ieradies miljonārs Valērijs Maligins ar draudzeni, Dailes teātra aktrisi Elīnu Dzelmi, aktrise Zane Vaļicka ar vīru, stila eksperte Maija Silova, bijušais politiķis Māris Gailis, televīzijas producente Žaklīna Cinovska un daudzi citi.

Jau vēstīts, ka Kriminālo vakariņu šovu veidojusi īsta profesionāļu komanda - restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kokteiļu eksperts Edgars Grišulis, režisors Regnārs Vaivars, scenogrāfs Aigars Ozoliņš, dramaturgs Nils Sakss un aktieris Andris Bulis.

Šīs vakariņas ir intriģējoša izrāde, kurā skatītājus gaida dažādi pārsteigumi, jo teju jebkurš no viesiem var izrādīties iesaistīts stāsta darbībā, kļūstot par izmeklētāju vai pat aizdomās turēto.

Pasākums, kas līdz šim guvis vērā ņemamus panākumus Igaunijā, Rīgā notiks arī 30. un 31. oktobrī. Plašāka informācija par Kriminālajām vakariņām, kā arī biļešu rezervācija:Gardezuteatris.lv.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!