Foto: Publicitātes foto

Modes eksperts un RīgaTV24 raidījuma Rīgas stila pavēlnieks vadītājs Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers (attēlā) spēris kādu ļoti drosmīgu soli. Modīgā raidījuma piektajā sērijā viņš publiski atzinās mīlestībā savam jaunajam sirdsāķītim.

Rīgas stila pavēlnieka piektais raidījums izvērtās varen spraigs. Tajā publiski sakašķējās abi modes eksperti - Deniss Ševeļovs un Dāvids. Savukārt Kašers parūpējās par raidījuma romantisko pusi.

Raidījuma vadītājs šajā vakarā bija īpaši priekpilns, un viņš neslēpa sava prieka iemeslu arī no skatītājiem. Puisis atklāja savas kārtis, kādā brīdī pārvelkot krekliņu ar uzrakstu "es tevi mīlu". Šajā tērpā viņš publiski paziņoja, ka ir iemīlējies un atzinās mīlestībā jaunajam sirdsāķītim.

DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, Kašera mīlestības un pielūgsmes objekts varēja šo skaisto atzīšanos izbaudīt no visas sirds, jo bija ieradies raidījumu vērot klātienē. Raidījuma vadītāja jaunā otrā pusīte esot sēdējusi skatītāju rindās, sirsnīgi atbalstot draugu ar savu mīlas enerģiju.

Kašers allaž uzsvēris, ka visu viņa māksliniecisko izpausmju mērķis ir vairot pasaulē draudzību un mīlestību. Attiecībā uz savu romantisko dzīvi viņš gan allaž bijis mazliet noslēpumains.

Mākslnieks ir publiski stāstījis par savām attiecībām, taču nekad nav atklājis savu mīļoto vārdus, nodarbošanos vai dzimumus, tādējādi pasargājot sev tuvus cilvēkus no liekas uzmanības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!