Foto: instagram.com/xenia_sobchak/

Par apspriestāko notikumu teātru dzīvē šoruden Latvijā kļuvusi Jaunā Rīgas teātra izrāde Brodskis/Barišņikovs. Novērtēt pasaulē slavenā baltetdejotāja Mihaila Barišņikova sniegumu steiguši ne tikai pašmāju teātra cienītāji, bet arī viesi no citām valstīm, un ceļu uz Rīgu mērojusi arī populārā Krievijas žurnāliste Ksenija Sobčaka.

Sobčaka Rīgā ieradusies jau piektdien, un savā Instagram profilā viņa paguvusi jau padalīties gan ar kādu īpatnu Vecrīgā iemūžinātu ainiņu, gan papriecāties par Grand Palace Hotel viesnīcas īpašnieku viesmīlību, uzņemot populāro Krievijas mediju zvaigzni.

Par spilgtāko notikumu, protams, Sobčakai kļuvusi tikšanās ar Barišņikovu pēc izrādes Brodskis/Barišņikovs.

"Paldies Mihailam Barišņikovam par lielisko vakaru un ļoti siltajiem vārdiem. Negaidīju un esmu absolūti laimīga," pie foto ar šarmanto kungu priecājusies Sobčaka.

Jau vēstīts, ka Alvja Hermaņa režisētā izrāde Brodskis/Barišņikovs pirmizrādi piedzīvoja ceturtdien, 15. oktobrī, vienkopus pulcējot daudzas Latvijas teātru zvaigznes, politiķus un citas zināmas personas.

Pirms izrādes lielu jezgu radīja spekulanti, kas biļetes uz, iespējams, lielāko notikumu Latvijas teātru dzīvē pārdeva par gluži vai astronomiskām cenām. Tiesa, daudziem augstās cenas nav bijis šķērslis biļešu iegādei.

Kā savā Twitter profilā vēstījis bijušais žurnāla Klubs redaktors Juris Šleiers, kurš, kā pats raksta, šajās brīvdienās paguvis iedzert Rīgā kokteili arī ar Sobčaku, "uz 17.10. biļetes viesi no Maskavas pirkuši, sākot no 450 līdz 1500 eur".

Jaunā Rīgas teātra kasēs biļetes uz Brodski/Barišņikovu maksāja no 15 līdz 90 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!