Foto: Privātais arhīvs

Rudens ir laiks, kad baudīt Latvijas dabas skaistumu un apceļot skaisto dzimteni. To zina arī Latvijas slavenie cilvēki, kuri izmanto katru no darba brīvo brīdi, lai pabūtu svaigā gaisā. Iedvesmojošie rudens kadri ar Instagram starpniecību tiek atrādīti arī faniem.

Pašmāju slavenību šī gada rudens galamērķu topā šoruden pirmajā vietā nav ierastā Sigulda. Zvaigznes pēdējos saules starus tver pie jūras, dažādos mini zvēru dārziņos, Ķemeru purvā un vienkārši skaistās dabas takās.

Sporta žurnāliste Katrīne Sauliete dabas skaistumu izbaudījusi Ogrē, paraugoties uz rudenīgo pilsētu no skatu torņa. Par Latvijas šovbiznesa haizivi mīļi dēvētais Guntars Račs savukārt, lai būtu augstāk, Ķemeru purvā palecies pats.

Ar īpaši iedvesmojošām rudens ainām Instagram piepildījusi dizainere Elita Patmalniece. Māksliniece rudenī tver pēdējo sauli pie jūras, iemūžina pirmo salnu un zīmē mežrozītes.

Savukārt dziedātājs Lauris Reiniks kādu rudenīgu dienu pavadījis Ādažu poligonā, kopā ar karavīriem sildoties pie ugunskura.

Latvijas dabas skaistumu rudenī tvert steidz arī dziedātājas Aija Andrejeva, Māra Upmane - Holšteina, Samanta Tīna, dizainere Kristīne Deimon, TV dīva Anna Rozīte, kluba menedžere un dziedātāja Kristīne Miljone,mūziķis Sandis Kiops, kurš pie dabas gūst enerģiju spēriena dziedēšanai, Latvijas Bārbija Laura Pumpure, dziedātājas Jenny May un Laura Raila, modes blogere Santa Bindemane un citas pašmāju slavenības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!