Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 29. augusta, vakarā notikušais Prāta vētras koncerts Rīgā pulcēja arī teju visu Latvijas sabiedrības krējumu. 7 soļus svaiga gaisa īpaši smalkā atmosfērā baudīt bija ieradušies pašmāju populārākie mūziķi, aktieri, politiķi, sportisti, uzņēmēji un citu publisku sfēru darboņi.

Latvijas elite Prāta vētras koncertu baudīja īpašā tirdzniecības centra Spice ierīkotā VIP teltī. Tajā ballīte sākās jau labu laiciņu pirms paša koncerta - sabiedrībā pazīstami ļaudis baudīja izsmalcinātu ēdienkarti un kokteiļus, kas visi bija ieturēti muzikālā tematikā.

VIP teltī atpūtās tādas zvaigznes kā mūziķis Intars Busulis ar sievu, dejotāja Aleksandra Kurusova, dziedātāja Liene Greifāne ar vīru, dziedātājs Markus Riva, estrādes dīva Olga Rajecka ar vīru (abi attēlā), pazīstamā aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa ar dēlu, aktieris Intars Rešetins ar sievu un meitu, aktieris Andris Bulis, uzņēmēja Linda Abu Meri ar vīru, aktrise Zane Vaļicka un vēl neskaitāmi dažādu sfēru spīdekļi.

Pasākuma organizatori rēķina, ka īpašajā slavenību teltī, lai baudītu Prāta vētras koncertu, pulcējās vairāk nekā divi simti sabiedrībā pazīstamu cilvēku.

Kad uz skatuves kāpa Prāta vētra, zvaigznes nesteidza pamest telti - mākslinieki, politiķi un uzņēmēji baudīja koncertu draudzīgā bariņā, pārsteidzot ne vienu vien garāmgājēju, kuram iepriekš nebija gadījies skatīt vaigā tik daudz pašmāju slavenības vienkopus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!