Foto: Publicitātes foto

Tiem, kuri īd, ka Latvijā nav nekāda šovbiznesa un vairs nenotiek zvaigžņotas ballītes, nu nāksies pieklust – augusta izskaņā Jūrmalas Gan Bei restorānā tikušās pašmāju zvaigznes no teju visām sfērām, lai kopīgiem spēkiem apturētu laiku vasarā.

Ballītē vienkopus varēja sastapt tādas zvaigznes kā dziedātāja Olga Rajecka, aktīvās māsas Diāna un Simona Kubasovas, basketbolists Kaspars Kambala ar draudzeni Zani Pertniku-Gromovu, mūziķis Andris Kivičs ar sieviņu Madaru, mūziķis Mārtiņš Jātnieks ar draudzeni, sabiedrības dāmas Svetlana Leva un Kristīne Lindenblate, dejotāji Marta Kalēja, Viola Abramova un Rihards Mailītis, aktieris Aldis Siliņš, kā arī citus sabiedrībā pazīstamus darboņus.

Par to, lai ballīte patiešām būtu vasarīgās noskaņās, parūpējās māksliniece Elita Patmalniece un dīdžejs Kaspars Bindemanis. Kamēr Bindemanis priecēja viesus ar saulainiem ritmiem, Patmalniece kopā ar pasākuma viesiem veidoja īpašu gleznu no ēdiena. Rezultātā kopīgiem spēkiem tapa unikāla lašu un garneļu sieviete pēc Patmalnieces skices.

Viesi varēja baudīt īpašu Patmalnieces gleznu izstādi, kā arī sporta deju priekšnesumus, kas pārtapa konkursā pašām slavenībām. Par vieniem no danču konkursa uzvarētājiem kļuva basketbolists Kaspars Kambala ar mīļoto sievieti.

Vakara noslēgumā atklājās, ka skaistuma konkursu rīkotājai Diānai Kubasovai ir dzimšanas diena. Vīrieši ātri noreaģēja un iepriecināja Kubasovu ar tradicionālo "gaisā mešanu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!