Foto: Vida Press

Godalgotais Holivudas aktieris Mels Gibsons laika gaitā izpelnījies meitu ģēģera un skandālista slavu. Nesen viņš Austrālijā nodemonstrējis abas šīs īpašības, izejot sabiedrībā ar jauno draudzenīti un pie reizes arī iekaustot paparaci.

Kā vēsta ārvalstu mediji, 59 gadus vecais aktieris šobrīd ir attiecībās ar 24 gadus jauniņo Rozalindu Rosu (abi attēlā). Pāris aizvadītajā nedēļā Sidnejā apmeklējis filmu festivālu, un beidzot fotogrāfiem izdevies abus iemūžināt kopā.

Tiesa, lielo paparaci prieku par unikālo guvumu aizēnojis nepatīkams incidents. Fotogrāfe Kristija Millere paziņojusi, ka Gibsons, pamanījis, ka tiek iemūžināts kopā ar jauno draudzenīti, viņu pagrūdis, uzspļāvis un rupji nolamājis.

Gibsona agresija pamatīgi satraukusi un pārbiedējusi fotogrāfi, tādēļ viņa sūdzējusies policijā. Šobrīd tiek veikta izmeklēšana. Tiesa, Millere atklājusi, ka aktiera jaunā mīla viņai esot atvainojusies. Savukārt pats Gibsons sniedzis publisku paziņojumu, kurā noliedzis rupju izturēšanos pret fotogrāfi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!