Foto: Publicitātes foto

Viens no šoruden gaidītākajiem TV jaunumiem ir seriāls Sirdsmīļā Monika, kurš pēc 16 gadus ilgas pauzes atgriežas ar jauniem notikumiem. Kamēr skatītāji vēl tikai gaida seriālu, aktieri un radošā komanda jau čakli strādā, filmējot jaunās sērijas. DELFI Izklaide piedāvā ieskatīties filmēšanas aizkulisēs.

Pēc 16 gadu ilgas pauzes aktieri Mirdza Martinsone, Olga Dreģe, Jānis Reinis un Leons Krivāns atkal satikušies filmēšanas laukumā, lai no jauna iemiesotos Monikas un Roberta Rambānu un viņu kaimiņu - Vimbu pāra tēlos.

Lai arī pagājuši tik daudzi gadi, aktieri filmēšanas laukumā uzvedas tikpat sirsnīgi un jaunos piedzīvojumus izspēlē ar tādu pat azartu kā iepriekš. Šī vasara visiem četriem aktieriem bijusi ļoti intensīva un aizraujoša - vasarā kopā filmēšanas laukumā pavadītas teju 200 stundas.

"Atgriežoties Sirdsmīļās Monikas filmēšanas laukumā, jūtos tāpat kā atgriežoties bērnības takās. Nenoliegšu, ka Monika ir viens no maniem mīļākajiem tēliem. Nav gan bijis laika izbaudīt un pakaifot par atkalredzēšanos ar Sirdsmīļo Moniku, jo filmēšanas darbs norit ļoti intensīvi.

Kaifs un gandarījums noteikti būs septembrī, kad seriālu varēs redzēt LNT," stāsta Mirdza Martinsone, Monikas lomas atveidotāja.

Jaunajās sērijās skatītājus priecēs ne tikai jau zināmā profesionāļu četrotne, bet arī citi populāri latviešu aktieri, tostarp, Lidija Pupure, Mārtiņš Egliens, Dita Lūriņa-Egliena, Esmeralda Ermale, Juris Kalniņš, Velta Straume, Maija Romaško, Jānis Kirmuška, Laila Kirmuška un Zane Vaļicka. Jaunajās sērijās būs redzams arī bruņurupucis, 75 cāļi un 25 vistas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!