Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītās nedēļas nogalē ar krāšņām dzīrēm un grandiozām izklaidēm tika atzīmēta Rīgas dzimšanas diena. Ļaudis no visas Latvijas saplūda galvaspilsētā, lai izbaudītu svētku labumus, un arī slavenie un atpazīstamie pašmāju ļaudis nebija izņēmums.

Vairāki Latvijas šovbiznesa pārstāvji izklaidēja svētku apmeklētājus koncertā, kurš norisinājās 11. novembra krastmalā. Uz skatuves kāpa tādi atpazīstami mūziķi kā Aija Andrejeva, Andris Ērglis, Emīls Balceris, Ingus Ulmanis, Edvīns Zariņš un daudzi citi.

Īpaši lielu ievērību un apmeklētību izpelnījās vērienīgais Krastu mačs, kurā piedalījās ne tikai sportisti un profesionāli basketbolisti, bet arī mūziķi, aktieri, politiķi un pat Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Skatuves dīva Linda Leen (attēlā kopā ar grupu) priecēja groza bumbas fanus ar atraktīvu uzstāšanos.

Savukārt slavenais pavārs Mārtiņš Rītiņš Rīgas jubilejas apmeklētājus ar savām kulinārijas prasmēm priecēja Spīķeros. Tiesa, šoreiz gardēžiem vārnu ēšana gāja secen - restorāna Vincents šefs ļaudis centās pārsteigt ar garnelēm un citiem brīnumiem.

Tie slavenie latvieši, kuriem šoreiz nebija jāpiedalās kādā no daudzajiem Rīgas svētku pasākumiem, izmantoja iespēju ieplūst pūlī un pavērot visu no malas. Tā, piemēram, galvaspilsētas mēra Nila Ušakova bijusī sieva Jeļena izbaudīja Krastu maču, savukārt Latvijas princese Sanita Kubliņa kopā ar dēlēnu vizinājās ar velosipēdiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!