Foto: Privātais arhīvs

Kamēr īgnākā sabiedrības daļa turpina žēloties par vēso vasaru, allaž optimisma pilnajām pašmāju slavenībām saules trūkums netraucē gozēties pludmalē. DELFI Izklaide piedāvā aplūkot, kādus peldkostīmus šovasar izvēlas pašmāju slavenības, lai iedvesmotu iznācienam pludmalē arī lielākos īdētājus.

Kā jau katru vasaru, arī šogad aktuāli jūrnieku stila peldkostīmi, kas savu uzvaras gājienu piedzīvoja pagājušovasar. Svītrainus bikini labprāt izvēlas TV meitene Anna Rozīte, modele Ginta Lapiņa un aktrise Agnese Zeltiņa.

Slavenās dāmas, atpūšoties pludmalē, šovasar labprāt izvēlas arī kopējos peldkostīmus, un ne jau tāpēc, ka viņām būtu kaut kas jāslēpj un viņas nevarētu atļauties izrādīties bikini. Kopējo peldkostīmu modes demonstrē sporta žurnāliste Katrīne Sauliete, sabiedrības dāma Kristīne Lindenblate un dizainere Kristīne Deimon.

Greifānu ģimene šovasar pludmalē izskatās īpaši saskaņoti. Romantiski puķainus bikini iecienījusi dziedātāja Liene Greifāne, un arī viņas Igors pieskaņojies, izvēlēdamies puķainas peldbikses. Liene šovasar sociālajos tīklos ir galvenā vasaras ienesēja, jo regulāri publicē bildes peldkostīmos, kuri viņai ir dažādi un atbilstoši visām modes aktualitātēm.

Īpaši labi bikini izskatās uz fitnesa trenerēm. Karīna Akmens un Paula Freimane parāda - ja ir perfekts dibens, var izvēlēties jebkāda veida sauļošanās kostīmu.

Arī Latvijas slavenie puiši vairs nekautrējas atrādīt savas pludmales štātītes. Dziedātājs Lauris Reiniks ir uzticīgs pludmales klasikai - krāsainiem peldšortiem, dziedātājs Markus Riva un basketbolists Sandis Valters stilo ar tumšām mazbiksītēm, bet mūziķis Sandis Kiops šovasar izvēlējies pievienoties nūdistu kopienai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!