Foto: Kadrs no filmas

Kluba Piens radošā komanda pēdējo gadu laikā Latviju priecējusi ar vairākām amizantām filmiņām, kas kļuvušas par vietējā mēroga sensācijām, un tagad, īsi pirms Piena svētkiem Ziemeļblāzmā, sabiedrības vērtējumam nodots jauns "grāvējs".

Šīs filmiņas komanda ir īpaši spēcīga - režiju un stāstu veidojis Jaunā Rīgas teātra režisors Vladislavs Nastavševs, kurš ir arī klipa mūzikas autors, bet lomās redzami tādi aktieri kā Iveta Pole, Kristīne Krūze, Intars Rešetins, Toms Auniņš, Andris Keišs un Inga Alsiņa.

Video ielūguma producents ierasti bijis Mārtiņš Mielavs, operators - Aigars Sērmukšs, par grimu rūpējušās Viktorija Safronova un Aija Beata Besaraba, bet par gaismām - Lauris Vīksne kopā ar Lauri Aizupieti un Andreju Terentjevu.

11. Piena svētki norisināsies 2. augustā Ziemeļblāzmā, un uz skatuves tur kāps igauņi Ewert and the Two Dragons no Igaunijas, mūsu zvaigznes The Sound Poets, pašlaik Lietuvā aktuālie Garbanotas Bosistas, Iļģi un citi, bet pils lielajā zālē Nastavševs atskaņos paša komponēto mūziku no savām izrādēm.

Zudušo draugu meklējot / Piena svētki 2015 from piens on Vimeo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!