Foto: Vida Press

Pēdējo mēnešu laikā ārvalstu tabloīdu uzmanību izpelnījusies bijusī Playboy zaķenīte Hollija Medisona (attēlā kopā ar Hjū Hefneru un citām modelēm) – viņa laika posmā no 2001. līdz 2008. gadam dzīvoja leģendārajā Hefnera villā, bet tagad ir nolēmusi visai pasaulei pastāstīt, kā viss tur notiek patiesībā.

Jau rakstīts, ka Hollija pasauli pārsteigusi ar grāmatu Down The Rabbit Hole (Lejup pa truša alu), kurā atklājusi daudz pikantu un šokējošu lietu par dzīvi kopā ar Hefneru villā, kas ir daudzu skaistu un formīgu meiteņu sapnis.

Grāmatā gaišmatainā daiļava arī pastāstījusi par seksu ar bijušo vīru Hefneru, kas ir bijis īpaši bezpersonisks.

Jau vēstīts, ka pirmajā tikšanās reizē Playboy dibinātājs meiteni vēlējies sazāļot, bet grāmatā Hollija arī pastāstījusi, kā notikumi risinājušies tālāk.

Saņemot uzaicinājumu izklaidēties kopā ar Hefneru, Hollija ir apzinājusies, ka viņa pavadones visticamāk arī guļ ar kungu, viņai tas šķitis kā jautrs, gaišs un "sulīgs" piedzīvojums.

Kad viņa nonākusi kāda kluba VIP istabiņā kopā ar Hjū, viss izskatījies citādi. Tagad, atceroties pagātni, Medisona norādījusi, ka "pleibojs" no malas izskatījies smieklīgs un nožēlojams, bet, protams, neviena no pavadonēm viņam šo patiesību nav atklājusi.

Vēlāk kompānija devusies uz villu, kur burziņš turpinājies Hefnera guļamistabā, kur, kā raksta Medisona, bijis kaudzēm videokasešu, dzīvnieku izbāzeņi, mākslas darbi un dažādas sadāvinātas greznumlietas.

Vienīgais gaismas avots bijuši divi lieli televizori, kuros rādītas porno filmas, bet Hefneru ieskāvusi daiļavu kompānija - pieticīgi tērptas, viņas iekārtojušās istabā, un tad arī visi varējuši ķerties pie lietas. Tā kā Medisona bijusi viena no "jauniņajām", viņa arī pirmā, kura tajā vakarā pārgulējusi ar Hefneru.

"Man par lielu pārsteigumu mana kārta bija beigusies tikpat ātri, kā sākusies. Kad es sāku aptvert, kas notiek, Hefs jau bija prom pie citas meitenes, pēc tam jau pie dažām no savām pastāvīgajām draudzenēm un tad jau viņš saviem spēkiem sasniedza kulmināciju, kā vienmēr mēdz darīt," atmiņās grāmatā dalījusies modele.

"Intimitāte tur bija nulle. Ne skūpstu, nekā. Tas bija tik īsi, ka es pat nespēju atcerēties, kā bija sajust viņa ķermeni virs manis," atzinusi Hollija, kura gan, neraugoties uz šo pieredzi, nedaudz vēlāk pieņēmusi uzaicinājumu ievākties Playboy villā.

Tur gan maz kas bijis, kā vēsta leģendas - Hollija apgalvo, ka paklāji oduši pēc Hefnera suņu urīna, guļamistabās bijušas vecas un lētas mēbeles, namā dzīvojošās meitenes slepus vedušas pie sevis puišus un lietojušas narkotikas.

Namā dzīvojošās daiļavas gan neierobežoti varējušas baudīt dažādas skaistumkopšanas procedūras, apmeklēt frizierus, kā arī Hefners maksājis par plastiskajām operācijām un devis kabatas naudu tērpiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!