Foto: DELFI

Ceturtdien, 18. jūnijā, tirdzniecības centrā Spice tika svinēta jaunā premium klases zīmola Phase Eight ienākšana Latvijā. Atzīmēt priecīgo notikumu bija ieradušās arī pašmāju izsmalcinātākās populārākās lēdijas.

Jaunā zīmola ekskluzīvos tērpus demonstrēja pašmāju slavenības, kas ver lepoties ne tikai ar talantu katra savā profesionālajā sfērā, bet arī perfektu izskatu un izsmalcinātu gaumi.

Modeļu lomās iejutās aktrise un pasākumu vadītajā  Zane Vaļicka (attēlā), raidījuma Degpunktā vadītāja Ieva Brante, telekanāla RīgaTV24 "seja" Lelde Lietaviete un skaistuma konkursu organizatore Diāna Kubasova.

Lai gan visas dāmas atraktīvajos jaunā zīmola tērpos izskatījās apburoši, Ieva Brante atkal nokļuva uzmanības centrā, pateicoties saviem  fantastiskajiem tetovējumiem, kuri uz viņas muguras un kājas kā īsts mākslas darbs tapuši deviņus mēnešus ilga mākslinieka darba rezultātā.

Kā atklāj pasākuma rīkotāji, jaunā zīmola tērpi paredzēti mūsdienīgām sievietēm, kuras jebkurā vecumā spēj justies gan pārliecinātas, gan reizē arī atraktīvas - gluži tādām, kā Vaļicka, Brante, Lietaviete un Kubasova.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!