Foto: RIA Novosti/Scanpix
Šonedēļ Krievijas šovbiznesa vidē valda sēras - daudzi ar skumjām atceras un piemin pāragri mūžībā aizgājušo dziedātāju un aktrisi Žannu Friski, kura pirmdien, 15. jūnijā, zaudēja cīņu ar vēzi.

Friskes mirstīgās atliekas ceturtdien, 18. jūnijā, tiks guldītas zemes klēpī, bet trešdien koncertzālē Crocus City Hall bija sanākuši dziedātājas talanta cienītāji, lai teiktu viņai pēdējās ardievas.

Starp aizgājējas godinātājiem bija arī krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku - sacīt viņai pēdējos vārdus bija ieradies dziedātājs Stass Mihailovs, dziedātāja Valērija, raidījumu vadītāja Anna Semenoviča, kura savulaik kopā ar Friski dziedāja grupā Блестящие, viņu kolēģe Olga Orlova, hokejists Aleksandrs Ovečkins (attēlā ar dziedātājas tēvu Vladimiru), dziedātājs Sergejs Lazarevs un daudzi citi. 

Atvadu ceremonijas laikā pēc Friskes vecāku vēlēšanās viņu meita gulēja atvērtā zārkā, ap kuru krājās ziedi, bet virs podesta, uz kuru atdusējās dziedātāja, ekrānā tika rādīti labākie klipi ar viņas dalību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!