Foto: Privātais arhīvs

Pirms vairākiem gadiem fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs šokēja tautu, erotiskā foto sesijā iemūžinot ar anoreksiju smagi slimu jaunu sievieti Tatjanu. Nu Tatjana ir atlabusi un pozējusi fotogrāfam vēlreiz – šoreiz jau kā veselīgu formu īpašniece.

"Uzmanīgi paskatieties uz šo sievieti. Atceraties viņu? Nē? Tā ir Tatjana - sieviete, kura fotografējās pie manis, kad slimoja ar anoreksiju.

Ar viņu tapa tās baisās bildes, kuras izraisīja lielu rezonansi ne tikai pie mums, bet arī Krievijā. Pateicoties fotosesijai, man izdevās pievērst milzīgu uzmanību šai slimībai. Izdevās uztaisīt sižetu kanālam NTV-Mir, vēlāk Tatjana piedalījās sarunu šovā Pustj Govorjat.

Pagājušo nedēļu mums atkal bija foto sesija. Es biju pozitīvi pārsteigts, ieraugot Tatjanu. Tagad viņa sver 54 kilogramus. Pirms tam mēs tikāmies, kad bija tikai 37," stāstu atklājis pats fotogrāfs.

Tatjanu foto sesijā nevar ne atpazīt, ja salīdzina ar 2012. gada bildēm. Toreiz Tatjanas ādai cauri spīdēja visur izspiedušies kauli, bet meitene pati turpināja apgalvot, ka esot vēl nedaudz par resnu.

Ieraugot slimās meitenes bildes, tauta toreiz izteica cerību, ka modelei vēl izdosies atlabt un nākotnē iegūt skaistu, sievišķīgu augumu. Lai gan tam īsti nav ticējis pat pats mākslinieks, Tatjanai tomēr izdevies - jaunākajās bildēs var redzēt, ka sieviete atguvusi veselīgu augumu un var lepoties ar skaisti sievišķīgām formām.

Vairāk par Tatjanu uzzināt un ar citiem Sokolova darbiem iepazīties var fotogrāfa mājas lapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!