Foto: Privātais arhīvs: https://instagram.com/harris86/

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča ilgu laiku vairījās publiski runāt par savu privāto dzīvi, taču šonedēļ intervijā žurnālam Ieva māksliniece beidzot atklājusi, ka jau ilgāku laiku viņu vieno romantiskas attiecības ar ātrslidotāju Haraldu Silovu (abi attēlā).

Jau iepriekš presē parādījās baumas, ka Dārtu un atpazīstamo sportistu vieno romantiskas jūtas. Līdz šim abi mīlnieki runas nebija oficiāli apstiprinājuši un savu attiecību statusu nekomentēja. Intervijā Daneviča beidzot apliecinājusi - viņa ir kopā ar Silovu.

"Mums ir ļoti skaistas attiecības, bet mana attieksme par to, kas attiecības padara nozīmīgas, nemainās. Visu vienkāršāku padara tas, ka Haralds šo sezonu pavada prom no Latvijas, līdz ar to es tik un tā turpinu dzīvot viena. Attiecīgi es tik saasināti neizjūtu to, ka mājās ir cilvēks, kas dzīvo mūsdienīgu 21. gadsimta attiecību dzīvi", abu mīlas stāstu raksturojusi Daneviča.

Tāpat pievilcīgā aktrise atklājusi, ka viņa sapņo kādu dienu apprecēties, taču pagaidām nav saņēmusi bildinājumu. "Gribu, lai ir kā senos laikos, kad cilvēkiem baznīcā vaicāja: vai tu viņu ņem? Un es gribu, lai cilvēks, kas man ir svarīgs un mīļš, mani ņem. Tā ir tā nepiepildītā izjūta.

Ir skaisti, ir labi, bet vai mani ņem? Nē, mani neņem. Un tāpēc vienmēr paliek mazs rūgtumiņš," precēšanās tēmu intervijā komentējusi aktrise.

Līdz šim Danevičas mīlas dzīve bijusi miglā tīta, un iepriekš viņa vairījusies atklāti runāt par savu attiecību statusu. Pēdējos gados publiskajā telpā vairākkārt uzpeldēja runas, ka Danevičai ir romāns ar Valmieras teātra aktieri Mārtiņu Meieru, taču oficiāls apstiprinājums tam netika gūts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!