Foto: Privātais arhīvs
Trešdien, 1. aprīlī, visā pasaulē valdīja jautrs noskaņojums un cilvēki darīja visu, lai mēģinātu viens otru iznest cauri. Arī dažām pašmāju slavenībām šajā dienā bija joki prātā, un savu asprātību viņi ierasti demonstrēja ar sociālo tīklu palīdzību.

Par gaumīgāko un, iespējams, pašu labāko joku Twitter tīklā tika atzīts dziedātāja un raidījuma Rampas ugunīs vadītāja Andra Kiviča paziņojums.

"Šodien Rampas ugunīs ciemosies neviennozīmīgi vērtētais producents un horeogrāfs (pēc AKKA/LAA datiem) - Juris Millers. Runāsim par sievietēm," vēstīja mūziķis.


Tiesa, šis paziņojums gandrīz beidzās nelāgi. "Nu bāc, es pie stūres gandrīz aizrijos... Vairāk jokus man nevajag šodien. Šis uzvar!" satraukti vēstīja Lauris Reiniks.

Uz jociņu reaģēja arī Juris Millers, kurš vēstīja, ka 9. maijā koncertzālē Rīga norisināsies Kiviča koncerts, kurā viņš izpildīs Laura Reinika dziesmu kaverversijas.

Par amizantu jociņu, kas izpelnījās daudz "patīk" atzīmju un dažus ne pa jokam satrauca, bija parūpējusies arī jaunā sporta žurnālistikas zvaigzne Katrīne Sauliete. Viņa Facebook profilā bija publicējusi bildi ar abām meitiņām grūtniecības tekstu un priecīgu jautājumu vīram, hokejistam Kaspara Saulietim: "Varbūt beidzot puika?"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!