Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien, 15. martā, 40. dzimšanas dienu atzīmē amerikāņu aktrise, producente, uzņēmēja un vienkārši skaistule Eva Longorija (attēlā), kura atpazīstamību savulaik iemantoja kā populārā seriāla Desperate Housewives (Bīstamās mājsaimnieces) varone.

Pievilcīgās Evas Žaklīnas Longorijas ceļš uz slavu sākās 1998. gadā, kad viņa ieguva Teksasas pilsētas Korpuskristi skaistākās meitenes titulu. Vēlāk viņa piedalījās dažādos talantu konkursos, līdz nonāca Losandželosā, kur tika pie sava aģenta.

Iesākumā viņa tēloja seriālā The Young and the Restless, bet 2003. gadā viņa tika izvēlēta par ugunīgās Gabrielas lomas atveidotāju "bīstamo mājsaimnieču" seriālā, kas arī uzskatāms par Longorijas lielāko sasniegumu aktrises karjerā. Šajā seriālā viņa filmējās līdz 2012. gadam, un tas atnesa viņai līdz šim vienīgo "Zelta globusa" nomināciju.

Paralēli aktrises un modeles darbam Longorija arī izmēģinājusi spēkus biznesā, piedalījusies daudzās dažādu produktu reklāmas kampaņās, aktīvi darbojas dažādos labdarības projektos, izdevusi vairākas grāmatas un citādi realizējusi daudzos talantus.

Daiļava, kura ne reizi vien bijusi pasaulē skaistāko, seksīgāko un iekārojamāko sieviešu sarakstos, bijusi precējusies divas reizes - divus gadus viņa oficiāli bija saistīta ar aktieri Taileru Kristoferu, bet 2007. gadā mija gredzenus ar franču basketbolistu Toniju Pārkeru. 2011. gadā šī savienība gan izjuka.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!