Foto: RIA Novosti/Scanpix
Pēdējo gadu laikā ik pavasari par vienu no apspriestākajiem slavenību dzīves notikumiem Maskavā kļūst modes mākslinieka Valentīna Judaškina lielās skates, un arī šis gads nav bijis izņēmums – viņa jaunās kolekcijas prezentāciju apmeklējis vai viss Krievijas šovbiznesa zieds.

Kā jau ierasts, arī šogad Judaškins savu pavasara/vasaras kolekciju prezentēja Kremļa lielajā zālē, un novērtēt viņa veikumu un, protams, kārtējo reizi atrādīt arī savu stila un gaumes izjūtu bija ieradušies daudzi populāri skatuves mākslinieki.

Starp viesiem bija dziedātājs Aleksandrs Rozenbaums, jaunās paaudzes popmūzikas zvaigzne Dima Bilans, siržu lauzējs Nikolajs Baskovs, dziedātāja un estrādes dīvas Allas Pugačovas meita Kristīna Orbakaite ar jaunāko dēlu Deniju (abi attēlā), skaistule Nataša Koroļova, Krievijas "popmūzikas karalis" Filips Kirkorovs un daudzi citi.

Lielāko daļu no Judaškina skates viesiem ik vasaru varēja sastapt arī Jūrmalā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis laikā, bet jau vēstīts, ka šovasar pretrunīgi vērtētais festivāls norisināsies Sočos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!