Foto: Māris Bartulāns

Aizvadītajā nedēļā notikušajā Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons pasniegšanas ceremonijā tapa zināms, ka slimnīcā nonācis viens no populārākajiem pašmāju rokmūziķiem Ainars Virga (attēlā pa labi), bet brīvdienās viņš jau kāpis uz skatuves.

Kā Virga pastāstījis izdevumam Privātā Dzīve, viņš atrodoties slimnīcā un tur uzturēšoties vēl kādu laiku, bet uz vienu vakaru viņam no ārstniecības iestādes izdevies izsprukt un mūziķi varēja sastapt Latvijas 1. Rokkafejnīcas ballītē.

"Man uz vecumu jāsakārto veselība, lai varētu spēlēt Rača jubilejas koncertā un Liepājas jubilejas pasākumā. (..) 1. Rokkafejnīcas triju gadu jubilejas pasākumā ārsti man atļāva uzspēlēt, lai uzreiz pēc tam dotos atpakaļ vēl paārstēties," žurnālam skaidrojis Virga.

Populārās izklaides vietas jubilejas ballītē mūziķis arī saņēma savu godam nopelnīto Zelta mikrofona statueti par aizvadītā gada labāko metāla un roka albumu Dziesmas par dzīvi un mīlestību - to viņam pasākumā pasniedza Rokkafejnīcas īpašnieks un Ainara draugs Raivo Mediņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!