Foto: DELFI

Otrdienas, 24. februāra, vakarā Latvijas Nacionālajā operā norisinās mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons pasniegšanas ceremonija, bet ne visi nominētie un apbalvotie mūziķi varējuši ierasties uz pašmāju mūzikas dzīvē nozīmīgo pasākumu.

Kategorijā par labāko roka un metāla albumu uzvaras laurus plūca Ainars Virga ar albumu Dziesmas par dzīvi un mīlestību, bet viņa vietā uz skatuves pēc balvas kāpa izdevniecības Mikrofona ieraksti vadītājs Guntars Račs.

Viņš paskaidroja, ka Virga uz ceremoniju nav varējis ierasties, jo atrodas slimnīcā, un neveikli pajokoja par to, ka mūziķis tur nonācis, jo liepājnieki uzzinājuši, ka viņš Liepājas dzintarā Dzimto valodu savulaik izpildījis "uz pilnas fonogrammas".

Joks gan lielu atsaucību neguva, un Račs jau krietni nopietnākā balsī paskaidroja, ka Virga patiešām atrodas ārstniecības iestādē.

"Es domāju, ka visi zālē sēdošie saprot, par ko es runāju. Viņš atgriezīsies! Ainar, mēs tevi mīlam," no skatuves paziņoja Račs, un zālē sēdošie vienojas aplausos klāt neesošā mūziķa atbalstam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!