Foto: DELFI

Sekojot vispārējām tendencēm, arī Latvijas stilīgākais šovbiznesa censonis un ballīšu zvērs Misters Madars (attēlā biksītēs) pavasara burziņu sezonas gaidās nodrošinājies ar pašmāju dizaineru apģērbu un jau paguvis to publiski izrādīt.

Pirmo saules staru apžilbināts un saņēmis vēsti, ka Latvijā aukstums vairs nav gaidāms, Madars papildinājis savu garderobi ar stilīgajām mincīšbiksītēm, kas uzskatāmas par vienu no obligātajiem aksesuāriem katra modīgā un stilīgā drēbju skapī. 

Tā kā multimākslinieks Madars savulaik izmēģinājis spēkus arī modes blogera amatā, viņam nav bijis grūti atrast savu piegājienu mincīšbikšu valkāšanai. 

Lai gan savulaik stringus uz galvas valkājis arī Kašers, Madars spriež, ka viņa piedāvātā versija par biksiņām galvā ir krietni vien radošāka un pavasarim atbilstošāka, jo ļauj ne tikai atsvaidzināt tēlu, bet arī nepamanītam palavīties garām personām, kuras satikt vai sveicināt nav ne mazākās vēlēšanās.

Ballīšu zvērs cer, ka šādā veidā viņam izdosies atbrīvoties no pēdējiem liekā svara kilogramiem, lai pavasara ballītēs klubos neviens viņu pārpratuma pēc nesajauktu, piemēram, ar "briļļaino resno", kurš esot uzbrucis Latvijas otrajam ballīšu zvēram Raivim Raspopovam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!