Foto: RIA Novosti/Scanpix

Stilīgākais krievu stilists Sergejs Zverevs (attēlā) paziņojis, ka šogad Krieviju Eirovīzijā pārstāvēs tieši viņš – dziedošais frizieris uzskata, ka viņa brīnumainais vokāls un satriecošais tēls nodrošinās Krievijas uzvaru šajā konkursā.

Kā zināms, Krievijai ir īpatnējas attiecības ar Eirovīziju: no vienas puses, tā nosoda izvirtušo "Gejropu", bet, no otras puses, šajā konkursā uzstājušies tādi brīnumi kā mazgadīgo lesbiešu grupa t.A.T.u., vīrietis sieviešu drēbēs Verka Serdjučka un pat Dima Bilans.

Zverevu uz piedalīšanos Eirovīzijā pamudinājis pats "popmūzikas karalis" Filips Kirkorovs, kurš pats šajā konkursā dziedāja 1995. gadā (viņš palika 17. vietā).

"Filips saka: ja es braukšu - tas būs super! Viņš jau man sen to atkārto. Viņš saka: tev, Sergej, ir kolosāli hiti, tev vajag uz Eirovīziju! Davaj, aizbrauc un satriec visu Eiropu!

Diemžēl man toreiz bija ļoti saspringts grafiks, galīgi Eirovīzija prātā nebija. Nebija ne spēku, ne vēlēšanās. Taču tagad man ir daudz piedāvājumu - divas citas valstis gribēja, lai es tās pārstāvu. Bet es atteicos, jo Eirovīziju gribu pārstāvēt tikai savu dzimteni, "Krievijas medijiem skaidrojis Zverevs.

Savu topošo hitu Eirovīzijai Zverevs šobrīd rakstot pats - viņš nevienam neuzticas un baidās, ka viņa ģeniālās idejas varētu nozagt Nikolajs Baskovs, kā viņš to jau esot izdarījis ar Zvereva žaketēm un kurpēm. Piedziedājums jau esot sacerēts.

"Ja es braukšu uz Eirovīziju, es tur kļūšu par īstu sensāciju, jo tās vāveres, kas tur uzstājas, protams, ir labas, bet viņas nav nekāda sensācija. Tur ir vajadzīga īsta zvaigzne, un šajā ziņā nevienam nav izredžu mani pārspēt," stāstījis frizieris.

Tiesa, Krievijas nacionālās atlases orgkomitejai šī ziņa ir pārsteigums - Zverevs savu pieteikumu iesniedzis neesot. Viņam ļaušot to darīt, taču ar tādiem pašiem noteikumiem kā visiem pārējiem.

Šobrīd par galvenajiem pretendentiem uz Krievijas pārstāvēšanu Eirovīzijā tiek uzskatīti Sergejs Lazarevs, Nargiza Zakirova, Žasmīna un šova Голос trešās sezonas uzvarētāja Aleksandra Vorobjova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!