Foto: Publicitātes foto

Lai gan laika apstākļi vēl tikai liek gaidpilni sapņot par vasaru, Baltijā vadošais veļas un mājas apģērbu zīmols Lauma Lingerie jau steidzies prezentēt 2015. gada pavasara-vasaras sezonas kolekcijas.

Kā norāda uzņēmuma pārstāvji, jaunās veļas kolekcijas vislabāk raksturo tādi izmalcināti elementi kā sapņains mirdzums, ritmiskas apdrukas, spilgtas krāsas un dižciltīga graciozitāte, kas pārliecinoši caurstrāvo ikvienu kolekcijas modeli.

Apspēlējot iztēli rosinošas tēmas, sievietes tēls šosezon kļuvis vēl mistiskāks un sapņaināks. Daudzveidīgo kolekciju iedvesmas avoti meklējami izsmalcinātos augļu un rožu dārzos, mūsdienu modernajā arhitektūrā, dabas eksotikā, dārgakmeņos un pat kosmosā.

Jaunās sezonas piedāvājumā iekļauts vēl plašāks modeļu klāsts un veļas kolekcijas papildina halāti, peņuāri, korsetes, nakts brilles, mežģīņu cimdiņi un citi aksesuāri. Tāpat aktualitāti nezaudē arī tik iecienītie mīkstie bezkarkasa krūšturi, kuru klāsts šosezon ievērojami pieeaudzis. 

Nozīmīga vieta gaidāmajā sezonā atvēlēta arī kolekcijām Lovesong, Sensuelle un Valentine, kas īpaši radītas tādiem ilgi gaidītiem un neizmirstamiem dzīves notikumiem kā kāzas, kāzu nakts un medusmēnesis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!