Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas estrādes primadonnu dēvētā Olga Rajecka nav spējusi atstāt vienaldzīgu arī mūziķi Ainaru Virgu (attēlā). Uzreiz pēc viņas koncerta noklausīšanās mākslinieks radījis īpašu dziesmu Olgai, kas nu tiek palaista tautās.

"Dziesmu Šonakt klusums tavā logā es sarakstīju tieši Olgai uzreiz pēc tam, kad biju noklausījies viņas koncertu Liepājā. Tas mani iedvesmoja radīt kaut ko jaunu tieši viņai. Tas notika ļoti ātri, jo man mājās jau bija atlasīts viens Ingunas Būmanes-Lūses dzejolis, kas labi noderēja.

Piezvanīju Olgai un teicu, ka man viņai ir dziesma. Viņa teica: sūti tik šurp!" notikumus atceras Virga. Dziesma nekavējoties ierakstīta, un pati Olga bijusi ļoti priecīga par šādu veltījumu.

"Šī man bija ļoti īpaša dāvana šajos Ziemassvētkos. Ko gan es kā dziedātāja vēl vairāk varētu vēlēties? Protams, ka esmu laimīga ikreiz, kad kāds īpaši man saraksta dziesmu. Kur nu vēl, ja tas ir Virga!" sajūsmu paudusi Olga.

Dziesmas koncerta versijas pirmatskaņojums notiks jau pavisam drīz, kad 17. janvārī Olga sniegs Buramdziesmu turnejas vienīgo koncertu galvaspilsētā - jaunatklātajā koncertzālē Rīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!