Foto: Kristaps Bardziņš

Sestdienas, 20. decembra, vakarā ar grandiozu ballīti divdesmito gadu stilā noslēgusies kanāla Rīga TV 24 raidījuma Rīgas stila pavēlnieks pirmā sezona. Tajā uzvaras laurus plūca un pie Rīgas stila pavēlnieces titula tika Diāna Godmaša.

Ievērojot fināla tematiku, gan raidījuma vadītāji Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers un Lelde Lietaviete, gan žūrijā esošie modes eksperti - stiliste Anita Altmane, Latvijas Modes palātas valdes priekšsēdētāja Dita Danosa, dizainers Gints Bude un modes kritiķis un blogeris Deniss Ševeļovs, bija centušies saposties norādītajā stilā - divdesmito gadu modē.

Arī finālistēm - stilistēm Madarai Korņevai un Diānai Godmašai - tika dots atbilstošs uzdevums. Trīs cenu kategorijās - 100, 250 un 500 eiro - viņām bija jāizveido tādus tērpu komplektus, kas būtu pēc iespējas līdzīgāki divdesmito gadu stilam.

Tērpi tika prezentēti trīs raundos, un pēc katras kārtas stilista veikumu vērtēja skatītāji un žūrija, balsojot par savu favorītu. Ar pārliecinošu uzvaru par šīs sezonas uzvarētāju kļuva Diāna Godmaša.

Raidījuma pirmo sezonu noslēdzot, neizpalika arī stilīga ballīte. Pasākumu apmeklēja arī sabiedrībā zināmas personas, piemēram, aktrise Agnese Zeltiņa ar draugu diplomātu Rūdolfu Brēmani, skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate, uzņēmēja Svetlana Loeva, dziedātāja Katy Tindemark un citi modes interesenti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!