Foto: Privātais arhīvs

Skandalozā mūziķa Sanda Kiopa svītai pievienojies jauns ballīšu zvērs, siržu lauzējs un selfiju karalis – Raivis Raspopovs (attēlā centrā). Viņa dzīvi lielākā daļa Latvijas var tikai apskaust – puisis nemitīgi publicē sociālajos tīklos selfijus un citas jautras bildes no dažādām ballītēm.

Raspopova dzīve ir viena vienīga ballīte - iespējams, viņš ir Rīgas klubu mājaslapu fotogrāfijās visbiežāk iekļuvušais personāžs. Nupat Raspopovs pievienojies arī Sanda Kiopa svītai. Kā atklāj Kiops, viņa tusiņi ar Raspopovu nereti ieilgst piecu dienu garumā un atskaņas no tiem var apskatīt arī Raspopova fani viņa Facebook lapā.

"Kiopu iepazinu vasaras vidū, kad organizējām svinīgu ballīti uz kuģīša. Viens no maniem biznesa partneriem izvēlējās Sandi kā vakara vadītāju un izklaidētāju. Man vajadzēja sagatavot viņu pasākumam," DELFI Izklaidei draudzības pirmsākumus atklāj Raspopovs.

"Vienu dienu Sandi satiku Vecrīgā un uzaicināju viņu uz karaokes bāriem dziedāt slaveno Pīlādžogas dziesmu. Rokkafejnīcā viņš uzlēca uz skatuves, atņēma citam dziedātajam mikrofonu un sāka dziedāt savu dziesmu.

Apsargi viņu nonesa no skatuves, bet Kiops centās to izdarīt vēl vismaz divas reizes, līdz beigās saprata, ka nav vērts tērēt laiku, un ar lamuvārdiem aizgāja no kafejnīcas," kopīgos jautros brīžus atceras Raspopovs.

Varena ballīte, kas beigusies ar skandālu, izvērsusies, kad visa Kiopa svīta, pievienojoties arī Ivo un Murim, plosījusies telekanālā RīgaTV24 reizē, kad Kiops izgāzās Končitas tēlā. Kompānija reiz pat ielauzusies grupas Duets Sandra koncertā, mēģinot nozagt šovu.

Raspopova draugu lokā ir arī citas pašmāju slavenības, piemēram, Mārtiņš Grunte un "pašauj vaļā" Džeimss. Lai gan visas šīs trakulības varētu atstāt visai nenopietnu iespaidu, puiša personībai ir arī otra puse.

Raspopovs ikdienā darbojas kā pārdošanas speciālists, aktieris, žurnālists un dzejnieks. Viņš pat izdevis savu dzejas grāmatu Cauri mīlas ceļiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!