Foto: Reuters/Scanpix
Ļoti daudziem cilvēkiem visā pasaulē ir kaķi, taču lielākoties viņi bezvērtīgi vārtās pa gultu, nepildot savus tiešos kaķa pienākumus un ņerkstot ik reizi, kad sagribas kaut ko apēst.

Taču divus gadus vecais kaķis Tarda (Tardar Sauce), kurš plašāk pazīstams kā Nīgrais kaķis, savu saimnieci ir burtiski apzeltījis, jo, tiražējot viņa tēlu, sieviete ir nopelnījusi jau 99,5 miljonus ASV dolāru.

"Oficiantes darbu es pametu jau dažas dienas pēc Nīgrā kaķa profila izveidošanas sociālajos tīklos - telefons zvanīja nemitīgi," medijiem atklāj kaķa saimniece - 28 gadus vecā Tabata Bundesena (attēlā).

Nīgrais kaķis ar nemainīgi nīgro sejas izteiksmi vairākkārt piedalījies reklāmas klipos, ar viņa tēlu laista klajā suvenīru līnija, izdota grāmata, kas tulkota 15 valodās, bet nesen nāca klajā filma Grumpy Cat's Worst Christmas Ever.

Tāpat Nīgrais kaķis regulāri piedalās dažādos televīzijas šovos un ir bijis uz žurnālu The Wall Street Journal un New York vākiem.

Gandrīz ikviens, kurš sastop Nīgro kaķi, uzskata par savu pienākumu ar viņu kopā nofotografēties vai uzņemt kādu selfiju - parasti fotoattēlu kārotāji cenšas sataisīt kaķa purniņam līdzīgu sejas izteiksmi, bet, raugoties uz cilvēku izdarībām, Tarda kļūst vēl skumīgāka.

Finanšu eksperti uzsver, ka Nīgrais kaķis pelna vairāk nekā tādas Holivudas zvaigznes kā Mets Deimons, Metjū Makonahijs, Kamerona Diasa un Nikola Kidmena.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!