Foto: Sergejs Skopincevs

Nedēļas izskaņā krāšņš pasākums norisinājies Rīgas restorānā Wine Way, kur pulcējās sabiedrībā zināmas personas un citi, lai labdarības pasākuma ietvaros atbalstītu līdzekļu vākšanu dzīvnieku patversmei Labās mājas.

Par godu fotostudijas Sweet Studio dzimšanas dienai, fotostudijas īpašniece Svetlana Mandrikova bija nolēmusi ne tikai padalīties ar saviem foto darbiem un panākumiem, bet sadarbībā ar kompāniju SilverStein Production sarīkot labdarības vakaru, kam speciāli tika radīts sociālais foto projekts Suns redz tevi tādu, kāds tu esi.

Fotoprojekta rezultātā tapis kalendārs, kurā pozējuši dažādi cilvēki ar saviem četrkājainajiem draugiem, un pasākuma laikā ikvienam bija iespēja iegādāties kalendāru, tādējādi atbalstot dzīvnieku patversmē dzīvojošos mīluļus.

Pasākumu atbalstīja arī krietns pulciņš slavenību - ar uzstāšanos viesus priecēja Andris Kivičs, Mārtiņš Grunte un citi, bet starp viesiem bija skandalozā pašmāju dizainere Kristīne Deimon, multimākslinieks Kašers, sabiedrības dāma un skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!