Foto: DELFI

Piektdienas, 21. novembra, vakars izvērtās par īstu piedzīvojumu jaunajam slavenību medniekam un portāla DELFI talismanam Misteram Madaram (attēlā centrā). Viņš beidzot satika divas Latvijas estrādes megazvaigznes – grupu Duets Sandra un Sandi Kiopu.

Lai gan grupas Duets Sandra viens no spožākajiem hitiem ir Sestdienas vakars, sagadījies tā, ka viņu labākās ballītes pēdējā laikā notiek tieši piektdienas vakaros bārā Jautrais briedis.

Jautrais briedis kļuvis par galveno grupas fanu pulcēšanās vietu, tāpēc Duets Sandra ikmēneša koncerti bārā ir pavisam īpaši - grupa spēlē četros cēlienos, izpildot labākos hitus no visiem saviem 22 albumiem.

21. novembra ballīti apmeklēja arī Misters Madars, uzreiz kļūstot par skatuves mākslinieku mīluli. Madaram izdevās ne tikai nopozēt kopā ar leģendāro apvienību, bet arī piepalīdzēt grupas ģitāristam Andrim spēlēšanā.

Iespējams, Madara un citu fanu plosīšanās Duets Sandra pavadībā būtu turpinājusies līdz pat rītausmai, ja ballīti nebūtu iztraucējis Sandis Kiops. Lai gan sākumā Madars bija iepriecināts, saprotot, ka Jautrajā briedī nejauši saskrējies ar vēl vienu Latvijas estrādes smagsvaru, drīz vien Madars saprata, ka Kiopa nodomi ir netīri.

Mūziķis bijis varen satrakojies, jo ieradās Jautrajā briedī uzreiz pēc izgāšanās šovā Rādi, ko vari un saķeršanās ar Aigaru Grāveru. Viņa nelietīgajos plānos bija nozagt šovu grupai Duets Sandra, līdzīgi kā viņš to savulaik izdarījis Kombuļu Inesei.

Par laimi, nelietība neizdevās. Lai gan Kiops ar svītu brutāli iejaucās Sandras priekšnesumā, pārtraucot dziesmu Nūjotājs un pieprasot tās vietā atskaņot Pīlādžogu, Duets Sandra neapmulsa un uz Kiopa neģēlībām nereaģēja, taču koncertu diemžēl nācās beigt ātrāk. 

Vakara gaitā Kiops ar saviem draudziņiem centās Madaru iesaistīt gejiskās orģijās bet nesen no skapja iznākušajam Madaram izdevās izrauties no neģēļu tvēriena un nozust kopā ar Duetu Sandra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!