Foto: Vida Press





Astoņdesmito gadu seksa simbols Mikijs Rūrks (attēlā) pazīstams kā cilvēks, kurš izmanto plastisko ķirurgu pakalpojumus, taču jaunākās fotogrāfijas ar aktieri satraukušas pat viņa kvēlākos fanus.

Paparaci Rūrku nofotografējuši Beverlihilsā, un ārvalstu mediji neskopojas ar epitetiem, cik ļoti aktieris pēdējos gados ir mainījies un burtiski izķēmojis savu seju, kas savulaik daudzas meitenes noveda līdz ģībonim.

Kā zināms, pie vainas ir ne tikai neizbēgamā novecošana (Rūrkam šobrīd ir 62 gadi), bet arī viņa aizraušanās ar boksu - ar šo sporta veidu Mikijs sāka nodarboties jau 1964. gadā, kad vēl bija tikai 12 gadus vecs. Nākamo desmit gadu laikā viņš aizvadīja 30 sacīkstes, no kurām 27 uzvarēja, bet trijās - zaudēja.

Septiņdesmito gadu sākumā Rūrks sāka apgūt aktiermākslu, bet kino pirmo reizi debitēja 1979. gada Stīvena Spīlberga filmā 1941, kurā viņam bija iedalīta gandrīz nepamanāma lomiņa.

Dažu gadu laikā Rūrks kļuva par vienu no spožākajām Holivudas jaunajām zvaigznēm, un visai veiksmīga karjera viņam bija līdz pat deviņdesmito gadu sākumam, taču, kad slava sāka bālēt, viņš nolēma atgriezties ringā.

Laikā no 1991. līdz 1994. gadam Rūrks profesionālajā ringā aizvadīja astoņas cīņas, no kurām nevienā nezaudēja (divi neizšķirti, sešas uzvaras, no kurām četras ar nokautu).

Tiesa, ringā Rūrks visai nopietni pabojāja savu seju, tāpēc drīz vien sāka aizrauties ar plastiskās ķirurģijas pakalpojumiem, kas gan nekādu lielo labumu viņam nav devuši.

Filmēties gan Rūrks gandrīz ne uz brīdi nav pārtraucis, un arī tuvākajā laikā gaidāmas vismaz četras filmas ar viņa piedalīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!