Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā viena no šī gada vētrainākajām ballītēm norisinājās liepājnieku iecienītajā kokteiļbārā Red Sun Buffet, kur vienā burziņā uzstājās divas pašmāju mūzikas leģendas – Kombuļu Inese un Duets Sandra (visi attēlā).

"Šo mākslinieku parādīšanās ir jautrības garants jebkurā pasākumā, jo Kombuļu Inese un Duets Sandra visā Latvijā ir labi zināms kā neizsīkstošs humora un pozitīvas enerģijas avots, kas sevišķi vajadzīgs mūsu pelēcīgajā rudenī," atzinis Red Sun Buffet īpašnieks Mareks Alberts.

Duets Sandra patlaban piedzīvo jaunu popularitātes uzplaukumu, un mūziķi nedēļā sniedz vidēji piecus koncertus dažādās Latvijas pilsētās. 

Grupas panākumus nodrošina laikmetīgi dziesmu teksti, kas turklāt ievērojami atšķiras no citu mākslinieku repertuārā sastopamajiem - duetu pazīst ar humora pilnām dziesmām, kas liek pasmaidīt par sabiedrībā aktuālām tēmām.

Kolorītā latviešu skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese, kuras vārds reti kuram prasa komentārus, vasaru pavadījusi Itālijā, kur uzstājusies vairākos koncertos, dziedot arī dziesmas itāļu valodā. Kaut arī koncertos Itālijā Kombuļu Inese guvusi vietējo iedzīvotāju milzu atzinību, dziedātāja atgriezusies mājās un ar pilnu atdevi priecēja liepājniekus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!