Foto: DELFI

Ceturtdienas, 23. oktobra, vakarā tirdzniecības centrā Galerija Centrs beidzot tika atklāts stilīgo rīdzinieku sen gaidītais jaunums - Calvin Klein Jeans konceptveikals, kas ir pirmais šī zīmola veikals Latvijā un tikai trešais Eiropā.

Denim Dream Latvijas filiāles vadītāja Lāsma Jugāne lepojas ar to, ka tieši Rīgai ir tas gods būt pilsētai, kurā tiek atvērts modīgais veikals. Viņa ir pārliecināta, ka tautai patiks, jo latvieši ļoti iemīlējuši kvalitatīvu zīmolu džinsus.

"Domāju, ka Latvijas modes mīļotāji novērtēs zīmola moderno eleganci, minimālistisko stilu un izstrādājumu augsto kvalitāti. No Denim Dream veikalu pieredzes varu teikt, ka džinsi ir viens no mūsu valsts iedzīvotāju stabiliem favorītiem apģērba izvēlē," atklāj Jugāne.

Veikalā būs pieejami āra, ikdienas un svinību apģērbi, apavi, aksesuāri, pulksteņi un rotaslietas vīriešiem un sievietēm, kā arī klasiskā CK vīriešu apakšveļa.

Atklāšanas pasākumā piedāvājumu jau sajūsmināti novērtējuši tieši Latvijas vīrieši, paužot prieku, ka šajā bodē vīriešu apģērbiem ir veltīta tikpat liela veikala daļa kā sieviešu drēbēm - beidzot arī puišiem būs, kur labi iepirkties.

Atklāšanas svinībās tika prezentēts jaunais modes žurnāla Dream numurs, kura vāku rotā Samanta Tīna. Dziedātāja priecēja svinību dalībniekus ar savu priekšnesumu, un, kā atzīst filiāles vadītāja, allaž modīgā dziedātāja pati ir kā slavenu zīmolu apkopojums.

"Viņai piemīt Guess sievišķība un seksapīls, Tommmy Hilfiger dinamiskums un dzīvesprieks, Calvin Klein gaumes un stila izjūta. Patiesībā ikvienā no mūsu pārstāvētajiem zīmoliem varam atrast nedaudz Samantas, un viņa ir tik apburoša," priecājas Jugāne.

Arī pati dziedātāja lepojas par viņai izrādīto godu un spriež, ka jaunatklātais veikals ir liels ieguvums Latvijas iedzīvotājiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!