Foto: Publicitātes foto
Sociālajos tīklos popularitāti jau guvis jaunais fotogrāfs Artūrs Krūmiņš, kurš nebaidās radīt baisas un brīžiem pat šausminošas bildes. Artūrs atklāj, ka viņu iedvesmo šausmas un vardarbīgs kino, bet no skeptiķu kritikas viņš nebaidās.

"Jau no agras bērnības mani ļoti interesēja kino, tāpēc sākumā biju iecerējis darboties video jomā. Taču pirms četriem gadiem tiku pie savas pirmās spoguļkameras, un tā arī sāku fotografēt. Visu esmu apguvis pašmācības ceļā, izmantojot internetā pieejamos resursus," sarunā ar DELFI Izklaide ar sevi iepazīstina Artūrs.

Ikdienā viņš strādā foto veikalā, bet, kad vien atrodas brīvs brīdis, fotografē. Artūra bildes nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu, un puisis godīgi atzīst, ka nereti saņem arī kritiku no tiem, kas viņa mākslu nesaprot.

"Man patīk horrors, iedvesmojos no Tarantīno filmām, vardarbības ainām. Ar savām bildēm es cenšos parādīt cilvēka slēpto, iekšējo pasauli. Mēģinu vizualizēt murgus, lietas, kas noslēptas cilvēku zemapziņā," savas mākslas jēgu skaidro jaunais talants.

Modeles viņš noskata sociālajos tīklos, bet grimu un pārējo tēlu veido pats kopā ar modelēm. "Ebajā pērku asinis," stāsta Artūrs. Talantīgais fotogrāfs turpina realizēt sevi arī video jomā, un jau uzņēmis provokatīvu video daudzsološajam hiphopa izpildītājam Edavārdi. 

Viens no Artūra tuvākajiem mērķiem ir izveidot savu foto izstādi. Vairāk ar Artūra daiļradi iepazīties un fotosesijām pieteikties var viņa Facebook profilā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!