Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 21. septembrī, koncertzālē Studio 69 noslēgsies Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas rudens sezonas projekts Miss Bikini Fitness 2014, un lielā fināla gaidās projekta daiļavas pozējušas īpašā fotosesijā.

Jau vēstīts, ka Miss Bikini Fitness 2014 dalībnieces vairākus mēnešus cītīgi strādāja pie savas fiziskās formas uzlabošanas, kā arī mācījās defilēšanas un pozēšanas viltībiņas, lai godam varētu startēt par pastāvīgu tradīciju kļuvušajā konkursā.

Gatavošanās fināla iznācienam sākās jau 20. jūlijā. Projektā dalību sāka 15 meitenes, pēc divām nedēļām divas izstājās, bet finālā uz skatuves kāps vairs tikai 11 dalībnieces, kuras īsi pirms lielā fināla savus augumus atrādīja fotosesijā Latvijas dizaineru zīmola V.I.P.A. veļā.

Fotosesija tapa ar Royal Casino Spa&Hotel Resort atbalstu viesnīcas elegantajā kompleksā, un meitenes iemūžināja fotogrāfs Raivis Krūmiņš.

Jau vēstīts, ka šogad konkursā piedalās pieredzes bagātā skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kuras panākumus atzinīgi vērtē projekta vadītāja Kristīne Vederņikova, un šova Iesaukts armijā! daiļākā dalībniece Luīze Priedīte, kurai jau pirms tam bija pieredze šajā daiļajā sporta veidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!