Foto: Vida Press
Kopš seniem laikiem gumijas sievietes ir iekarojušas daudzu miljonu vīriešu sirdis un gultas, un ar katru gadu šādu cilvēku skaits pieaug. Tā kā viņu vidū varat būt arī jūs, eksperti apkopojuši deviņus interesantus faktus, kas jums var izrādīties noderīgi.

Mičiganā dzīvo kāds vīrietis, kurš ir precējies ar gumijas sievieti. Lai gan oficiāli šīs laulības nav reģistrētas, viņu attiecības ir gluži kā "normālam" vīram un sievai, iespējams - pat vēl labākas, jo sievai nav nekādu pretenziju pret divām citām vīra gumijas "kompanjonēm".

Japānā seksa rotaļlietas dēvē par "holandiešu sievām". Pirms dažiem gadsimtiem tieši holandiešu jūrnieki tās ieveda uzlecošās saules zemē - viņi paši tās gatavoja no ādas, nedaudz palietoja, bet aizbraucot pārdeva japāņiem ostās.

Slavenā lelle Bārbija tika izgatavota, par pamatu ņemot seksa rotaļlietu. XX gadsimta vidū Vācijā varēja nopirkt lelli vārdā Bild Lilli (tai nebija caurumiņu, un tā kalpoja vienīgi uzbudināšanai), un pēc viņas ģīmja un līdzības radās arī bērnu lelle Bārbija.

Vairākās pasaules valstīs, bet jo īpaši aktīvi Krievijā, regulāri notiek sacensības, kurās cilvēki peld uz gumijas sievietēm. Lielākoties šiem mērķiem tik izvēlētas diezgan straujas upes.

Mūsdienās labākās kvalitātes gumijas sievietes ir visai smagas - to svars var sasniegt pat 50 kilogramus. Iespējams, tāpēc vispiemērotākās tās ir stipriem, muskuļainiem un vīrišķīgiem vīriešiem.

Kompānija RealDoll Company ir ļoti novatoriska - tā ražo nevis gumijas sievietes, bet gan gumijas vīriešus. Tiesa, to pārdošanas īpatsvars gumijas partneru tirgū nesasniedz pat desmit procentus, jo sievietes acīmredzot priekšroku dod īstiem vīriešiem.

Gumijas sieviešu lietotāji savu aizraušanos parasti skaidro ar to, ka ar īstām sievietēm vienmēr ir grūti sadzīvot, turpretī gumijas sieviete nekrāpj, vienmēr klausa un viņai nekad nesāp galva. Psihiatri šādus vīriešus sauca par tehnoseksuāļiem.

Pašdarinātas gumijas sievietes visbiežāk tiek atrastas vīriešu klosteros, kur dievbijīgi vīri bez grēka sirdī dzīvo Kristus mīlestībā. Eksperti atzīst, ka klosteros atrastās seksa rotaļlietas izceļas ar apbrīnojamu kvalitāti un funkcionalitāti.

Mūsdienās par gumijas sieviešu popularitāti varam pateikties leģendārajam radio dīdžejam Hovardam Sternam. Deviņdesmito gadu beigās viņš uz savu šovu pasūtīja kompānijas RealDoll izstrādājumu, ar kuru mīlējās tiešajā ēterā. Daudzi vīrieši nekavējoties sekoja viņa piemēram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!