Foto: DELFI

Sestdienas, 13. septembra vakarā, kanālā Rīga TV 24 tika atklāts modes šovs Rīgas stila pavēlnieks, kuru vada atraktīvais Latvijas šovbiznesa pārstāvis Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers (attēlā) kopā ar kanāla skatītājiem jau pazīstamo Leldi Lietavieti.

Raidījums turpmāk skatītājus priecēs ik sestdienu, un katrā sērijā tiksies divi stilisti, kuri cīnīsies par Rīgas stila pavēlnieka titulu.

Katram no dalībniekam jāsagatavo vairāki tērpu komplekti atbilstoši uzdotajai tēmai un iekļaujoties noteiktā budžetā - 100, 250 un 500 eiro. Dalībnieku veikumu vērtē modes profesionāļu žūrija un skatītāji.

Interesanti, ka ne vienmēr uzvar tas, kurš saģērbis savas modeles atbilstošāk tendencēm - zālē sēdošajiem skatītājiem ir tādas pašas tiesības uz vērtējumu kā žūrijai, bet jāvērtē tērpi nevis kā stilīgi vai mazāk stilīgi, bet domājot par to, vai pašam labpatiktos vilkt mugurā šādu salikumu.

Katras sērijas uzvarētājs tiek izvirzīts tālāk, un paredzams, ka gada beigās tiks atrasts labākais stila veidotājs jeb Rīgas stila pavēlnieks.

Pirmajā reizē kā žūrijas eksperti bija pieaicināta modele Māra Kampernova, modes blogere Santa Bindemane un mākslinieks Aigars Bikše. Atraktīvais Kašers šova vadītāja lomā jutās kā zivs ūdenī, brīvi komunicējot kā ar žūriju, tā skatītājiem, kuru vidū bija arī viņa ilggadējā biznesa partnere Jogita Pūpola.

Visi skatītāji, kas grib piedalīties Rīgas labākā stilista meklēšanā, sestdienas vakaros tiek laipni gaidīti Blaumaņa ielā 32, lai piedalītos šova filmēšanā un balsošanā par attiecīgās sērijas tērpiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!