Foto: F64

Ceturtdiena, 4. septembra, vakarā tirdzniecības centrā Domina Shopping pulcējās sabiedrībā zināmi cilvēki, lai piedalītos juvelierizstrādājumu zīmola Pandora pirmā konceptveikala Rīgā grandiozajā atklāšanā.

Pasākuma, kura laikā varēja gan iemalkot šampanieti, gan iepazīties ar veikala piedāvājumu, vadīšana bija uzticēta Annai Rozītei, bet par muzikālo noformējumu rūpējās dīdžejs, modelis un dziedātājs Markus Riva.

Veikala atklāšanas ballīti plašā pulkā apmeklēja sabiedrībā zināmi cilvēki - starp viesiem bija modes blogeri Agnese Kleina un Jaroslavs Barišņikovs (attēlā), multimākslinieks Kašers, skaistumkonkursu organizatores un sabiedrības dāmas Liene Skulme un Kristīne Lindenblate un citi modes dzīves interesenti

Kā vēsta zīmola pārstāvji, Pandora ir Dānijas uzņēmums, kas plaši pazīstams visā pasaulē ar savām unikālajām rokassprādzēm, kuru dizainu iespējams veidot pašai, izvēloties no izsmalcināto, ar rokām darināto tīra sudraba un 14 karātu zelta piekariņu sortimenta. Tāpat tiek piedāvātas arī citas juvelierizstrādājumu kolekcijas.

Konceptveikals Rīgā ir jaunākais papildinājums uzņēmuma vairāk nekā 10 000 tirdzniecības vietām sešos kontinentos, un Pandora kļuvis par vienu no trim lielākajiem juvelierizstrādājumu zīmoliem pasaulē pēc mazumtirdzniecības vērtības tīra sudraba un zelta kategorijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!