Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no pamanāmākajām Jūrmalā jūlija izskaņā notikušā konkursa Jaunais vilnis 2014 viešņām uzskatāma dziedātāja un TV "seja" Anna Semenoviča (attēlā), bet neilgi pēc došanās prom no Latvijas viņa sociālo tīklu sekotājus pārsteigusi ar kardinālām stila izmaiņām.

Semenoviča Krievijas šovbiznesa zvaigžņu vidū ir viena no aktīvākajām sociālo tīklu lietotājām - viņa savā Instagram profilā ik dienas publicē visdažādākos foto gan no vecām fotosesijām, gan aktuālākajām ikdienas gaitām.

Šonedēļ viņa pārsteigusi tūkstošiem savu sekotāju, ievietojot divus foto, kuros viņa redzama ar jaunu matu krāsu - ierastā blondā matu toņa vietā viņa tikusi pie tumši brūna ērkuļa.

Lai gan ne viens vien fans ir pārliecināts, ka Semenovičas galvu rotā parūka, Krievijas mediji vēsta, ka viņa patiešām mainījusi matu krāsu, jo šobrīd filmējoties jaunā kino projektā, kas pieprasījis stila izmaiņas.

Kuplo krūšu īpašnieces pielūdzēju viedokļi par Semenovičas vizuālajām izmaiņām dalās - kamēr vieni priecājas par jauno stilu, citi norādījuši, kā šādi seksīgā skaistule izskatoties daudz vecāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!