Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā Jūrmalā notikušajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis pēc divu gadu pauzes viesojās arī bijusī festivāla mūza Alla Pugačova (attēlā) ar savu laulāto draugu, humoristu Maksimu Galkinu, un šoreiz Krievijas šovbiznesa populārākais pāris bija izvēlējies mitināties viesnīcā Alvīne.

Savulaik, viesojoties Jūrmalā, Pugačova priekšroku bija devusi viesnīcās Baltic Beach Hotel greznajiem apartamentiem, bet šogad pāris pēc citu Krievijas šovbiznesa zvaigžņu ieteikuma visu nedēļu uzturējās uzņēmēja Jūlija Krūmiņa viesnīcā Alvīne.

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi pastāstīja Krūmiņš, aptuveni četrus mēnešu pirms Jaunā viļņa viesnīcā ieradusies Pugačovas pārstāve, kas iepazinusies ar Alvīnes piedāvājumu un par to informējusi leģendāro dziedātāju.

Pugačovai un viņas pārstāvei viss paticis, bet vienīgā prasība bijusi nosegt numuriņa balkonus ar baltiem aizkariem, lai dziedātājas un viņa vīra atpūtu netraucētu paparaci fotoaparātu zibšņi.

Alla Borisovna un Galkins izvēlējušies labāko viesnīcas numuriņu - tajā ir divas guļamistabas, no kurām vienā dzīvojusi Pugačova, bet otrā mitinājies viņas laulātais draugs. Tāpat apartamentos ir divi balkoni, kamīns, divas vannasistabas un virtuve.

Par to, cik Pugačova un Galkins samaksājuši par numuriņu, Krūmiņš, kurš ikdienā pats dzīvo šajos apartamentos, runā nelabprāt - parasti 21. istabiņas cena ir 350 eiro diennaktī, bet Jaunā viļņa laikā šī cena varot pat pieckāršoties.

Tāpat Alvīnē Jaunā viļņa laikā mitinājās tādas Krievijas zvaigznes kā Nikolajs Baskovs, brāļi Valērijs un Konstantīns Meladzes, Pugačovas meita Kristīna Orbakaite, dziedātājs Leonīds Agutins un citi, bet pēc viņu aizbraukšanas istabiņās jau ievākušies Comedy Club dalībnieki, kuri šonedēļ piedalīsies humora programmas svinībās Jūrmalā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!