Foto: Publicitātes foto
Populārais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs nosolījies vairs neaizrauties ar mūsu puritāniskās nācijas provocēšanu, taču ir gadījumi, kad solījumus grūti turēt, tāpēc tapusi jauna, ļoti interesanta foto sesija.

Lūk, ko fotogrāfs raksta savā Facebook profilā: "Es apsolīju būt mierīgs un vairs neprovocēt tautu. Bet nesanāca. Piedodiet. Elpojiet dziļi un lasiet tālāk. Izlasiet līdz galam un tur jums būs pārsteigums.

Kā jau teicu, vislabāk man patīk pāru fotosesijas. Cilvēki nekad nenāk pie manis taisīt ģimenes bildes. Pāru fotosesijas vienmēr ir vairāk vai mazāk seksuālais process. Tā ir gan izklaide, gan terapija cilvēkiem, kuri jau ilgu laiku ir kopā.

Saulainā vasaras rītā man uzzvanīja vīrietis. Mierīgā un pārliecināta balsī teica, ka viņa draugiem jau bija pāru fotosesija pie manis. Tagad viņš vēlas kaut ko līdzīgu uztaisīt arī ar savu sievu. Bet, ar noteikumu.

Viņš teica, ka grib, lai es izdomātu kaut ko pilnīgi jaunu un nebijušo. Lai viņu fotosesija ar savu koncepciju būtu atšķirīga no citām pāru fotosesijām.

Tas man bija izaicinājums. Es uztaisīju proteīna kokteili, ielēju to greznā glāzē un ieliku tajā garu salmiņu. Paņēmu planšeti, noģērbos un apgūlos vannā. Tā man domājas vislabāk.

Gūglēju ar vārdiem "unusual, couple, sex". Pilns internets ar kaut kādām orģijām un sado-mazo tematiku. Bet neko iedvesmojošo tā ari neatradu. Atliku planšeti un aizvēru acis. Tādā pusmiegā nogulēju apmēram stundu. Āda uz pirkstiem palika ļoti krunkaina. Ķermenī bija patīkams atslābums. Bet neskatoties uz ārējo mierīgumu, manas smadzenes strādāja uz 110%.

Galva bija pilna ar visādiem reāliem un nereāliem variantiem. Klients teica, ka kopā ar sievu bieži apmeklē trenažieru zāli. Tas nozīmē, ka viņi ir fiziski stipri un var ko tādu, ko citi nevar.

Tad var nefotografēt viņus gultā. Varbūt pat ne interjerā? Bet kur tad, ūdenī? Ari nē. Gaisā?

Pēkšņi es sajūtu, ka esmu ļoti tuvs risinājumam. Gaisā, gaisā, gaisā. Varbūt kā cirka akrobāti? Ka vingrotāji, kuri ir augsti virs zemes? Tur var izdomāt simtiem seksuālu pozīciju. Bet, kā izdarīt, lai viņiem tur būtu ari komfortabli un lai viņi varētu mīlēties, nedomājot par to, ka ir neērti, sāpīgi un ka var nokrist?

Tad pēkšņi es skaidri un gaiši ieraudzīju risinājumu. Es ar acīm ciet ieraudzīju jau gatavas bildes! To sajūtu, kad es tikko izdomāju pilnīgi gatavu koncepciju, var salīdzināt ar orgasmu. Tikai tas man ir vērtīgāk!

Risinājums ir šāds. Lai stiprinātu cilvēkus zem griestiem es izmantošu nevis virves vai troses, bet audumu! Audums var būt plats - tur var ērti sēdēt vai pat gulēt. Bet, ja audumu savilktu, tad tas paliek tik šaurs, ka virve un tajā ir ērti turēties. Cik vienkārši!

Laimīgs un apmierināts izkāpu no vannas. Pusotrā stundā izdevās radīt gatavu fotosesijas koncepciju! Lai jūs nekavētu, stāstīšu īsumā.

Norunātajā laikā viņi atnāca. Ļoti jauks un simpātisks pāris. Gan viņam, gan viņai ir 35 gadi. Tikai mazlietiņ vecāki par mani. Ieraugot viņus, es uzreiz sapratu, ka būs forši.

Šim pasākumam mums bija ieplānots viss vakars. Es rēķinājos, ka process var aizņemt kādas sešas stundas.

Viss sākās ar to, ka vismaz divas stundas mēs runājam. Pa to laiku es sapratu, ka viņi man ir dvēseliski ļoti tuvi. Viņiem arī patīk veselīgs un sportisks dzīvesveids. Bet galvenais, ka viņiem arī nav aizspriedumu! Tāpat kā man - nekādu aizspriedumu! Dzīve ir viena. Var darīt visu!

Man ļoti patīk, ka cilvēki uzskata, ka sekss - tas nav kaut kāds ļoti intīms process. Sekss var būt kā ikdienišķs fiziskais process - kā ēšana un dzeršana. Bet var būt arī kā māksla! Tad kāpēc tas ir jāslēpj?

Sekss - tā ir milzīga un ļoti svarīga mūsu dzīves sastāvdaļa. Ir ļoti būtiski, lai seksuālajā sfērā cilvēkam viss būtu kārtībā.

Visbiežāk, problēmas rodas komunikācijas trūkuma dēļ. Kad cilvēki kautrējas savam partnerim pastāstīt to, kas patīk, ko un kā jādara. Tāpēc, ja būsim vairāk atklātāki, tad mums pašiem būs mazāk problēmu.

Fotosesija ilga 11 stundas. No sešiem vakarā līdz pieciem rītā. Viss notika ar skaidru galvu bez grama alkohola.

Tas ir gadījums, kad sekss ir māksla. Māksla, kuru nedrīkst slēpt! Saskaitot visus "par" un "pret" mēs trijatā pieņēmām lēmumu padalīties ar rezultātu."
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!