Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizvadītās nedēļas izskaņā Maskavas Olimpiskajā sporta centrā norisinājās ikgadējā telekanāla Muz-Tv balvu pasniegšanas ceremonija, kas, kā ierasts, vienkopus pulcēja lielāko daļu no Krievijas šovbiznesa zieda.

Grezno ceremoniju, kurā tika sumināti aizvadītā gada veiksmīgākie un panākumiem bagātākie Krievijas popmūzikas darboņi, plašā pulkā apmeklēja dziedātāji, modeļi, televīzijas raidījumu vadītāji un citu šovbiznesa jomu pārstāvji.

Defilējot pa sarkano paklāju, kas gan šajā pasākumā ir zaļā krāsā, dāmas izrādīja ne tikai jaunākās modes tendences, bet arī savus dabas dotumus, un starp krāšņāko dekoltē īpašniecēm minamas dziedātāja Bjanka, Ani Loraka, kura pasākumu apmeklēja halātam līdzīgā ietērpā, TV "seja" Maša Maļinovska (attēlā pa labi), Anna Semenoviča un citas.

Starp pasākuma dalībniekiem bija arī stilists Sergejs Zverevs, daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko, dziedātājs Dima Bilans, pievilcīgais asprātis Aleksandrs Reva, pazīstamais televīzijas raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs un daudzi citi šovbiznesā sevi pierādījuši kungi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!