Foto: Publicitātes foto

Kopš starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija 2014 noslēguma par vienu no apspriestākajām personām Eiropā kļuvusi muzikālās sacensības uzvarētāja Končita Vursta un, protams, viņas bārda.

Reaģējot uz "bārdainās desiņas" uzvaru, ārvalstu interneta huligāni metušies "piemērīt" bārdas daudzām citām slavenām sievietēm, un tagad sarosījušies arī Latvijas digitālās mākslas lietpratēji - ar portāla Prikols.lv gādību tapusi krāšņa fotogrāfiju sērija, kurā pašmāju daiļavas tikušas pie krāšņa sejas apmatojuma.

Bārdu un ūsu "piemērīšanai" izvēlētas vai visas šobrīd aktuālākās pašmāju šovbiznesa zvaigznes - šova Saimnieks meklē sievu varone Magone Burka, Playboy modele Lingita Lina Bopulu, leģendārā skatuves māksliniece Kombuļu Inese un citas, bet nav aizmirsts arī par tādām cienījamām dāmām kā Vaira Vīķe-Freiberga, Solvita Āboltiņa un Helēna Demakova.

Jau vēstīts, ka viedokli par bārdainā transvestīta uzvaru Eirovīzijas dziesmu konkursā paudusi gan Krievijas pareizticīgo baznīca, gan politiķi, mūzikas eksperti un daudzi citi, bet Latvijā bija sašutuši pat mazu bērnu vecāki, kuri nezināja, kā savām atvasēm izskaidrot TV ekrānos redzēto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!