Foto: Kadrs no video

Dažādu starptautisku skaistumkonkursu dalībniece un uzvarētāja Diāna Kubasova (attēlā) nesen savu daili un seksapīlu nodemonstrējusi kādā vērienīgā projektā – viņa piedalījusies Krievijā populārā repera Slim jaunākajā videoklipā.

Plašākas publikas novērtējumam Slim dziesmas Летняя videoklips tika sniegts marta izskaņā, un tā tapšanā piedalījušās vairākas daiļavas, tajā skaitā arī pievilcīgā Diāna, kura apliecinājusi, ka ir ne tikai daudzsološa modele, bet arī talantīga aktrise.

Kubasova dziesmas videoklipā iemūžināta visnotaļ erotiskās un jutekliskās ainiņās, un vairākās epizodēs Diāna, tērpusies kārdinošā apakšveļā, pozē vannā, kura pilna ar ūdeni.

Tāpat sižetā iemūžināti arī jutekliski un ļoti seksīgi skati, kuros pār pievilcīgās latvietes ķermeni nolīst lietus, un viņa, viscaur slapja, koķeti pozē kamerai, cenšoties visus pavedināt ar savu valdzinošo skatienu.

Nevar noliegt, ka šajā videoklipā no Diānas burtiski staro seksapīls un šarms, un Kubasovas neizmērojamo daili jau sen pamanījuši un novērtējuši arī citi - tā, piemēram, aizvadītā gada nogalē viņa tika atzīta par pašu seksīgāko skaistumkonkursu dalībnieci pasaulē.

Videoklips, kurā piedalījusies arī Diāna Kubasova


Videoklipa tapšanas aizkulises

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!