Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas izskaņā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta raidījuma Valstī viss ir kārtībā kārtējā epizode, kurā visnotaļ humoristiskā gaisotnē tika apskatīti vairāki Latvijā svarīgi notikumi, un šoreiz sava tiesa uzmanības tika veltīta arī Valsts prezidenta Andra Bērziņa preses sekretārei Līgai Krapānei.

Līgas Krapānes atveidošana bija uzticēta jokdarim Jānim Skutelim, kurš, tērpies sievišķīgā kostīmiņā un apvilcis parūku, atbildēja uz vairākiem ar Valsts prezidenta ikdienas un darba gaitām saistītiem jautājumiem.

Valstī viss ir kārtībā radošā komanda sev ierastajā manierē pasmējās par Krapāni, kas Valsts prezidentam Bērziņam ir tik uzticama darbiniece, ka nereti mēdz publiskus paziņojumus sniegt viņa vietā, kā arī uzklausīt sabiedrības un mediju pārstāvju pārmetumus un nicinājumu.

Kā intervijas sākumā ironiski paziņoja Zuarguss, šoreiz uz sarunu viņš bija aicinājis pašu Valsts prezidentu, taču negaidīti viņa vietā uz tikšanos ieradās Krapāne.

Taujāts, kādēļ Andris Bērziņš pats nav Valstī viss ir kārtībā komandu pagodinājis ar savu klātbūtni, Skutelis sievišķīgā balstiņā paskaidroja, ka Latvijas pirmajai personai pēkšņi bija jādodas uz ārzemēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!