Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē sirsnīgs pasākums norisinājās Londonas Daugavas Vanagu namā, kur tautiešus ar savu dzeju un stāstiem par dzīvi priecēja šova Saimnieks meklē sievu spilgtākā dalībniece Magone Burka.

DELFI Izklaidi informēja viens no pasākuma organizatoriem, Kellman Production režisors Miks Celmiņš, šis ir pirmais no kampaņas And You Calling Me Coloured pasākumiem - šobrīd top īsfilma, ko iedvesmojis mazas nigēriešu meitenītes dzejolis, kas savulaik bija iemantojis lielu popularitāti sociālajos tīklos.

Filma iecerēta kā stāsts par dažādiem cilvēkiem un viņu atšķirīgajiem dzīvesveidiem un pārliecībām, un Daugavas Vanagu namā kampaņas ietvaros Celmiņa un Signes Zembergas (Signet Contemporary Art) organizētais pasākums guvis lielu atsaucību - to apmeklējuši aptuveni 200 cilvēku.

"Magones dzeja ir par mīlu un attiecībām, par viņas bērnību, bet viņa par to visu prot runāt caur darbu. Viņā runā par mīlestību caur ziediem un Latvijas lauku ainavām," šobrīd mātes cerībās esošās Magones lasīto raksturo pasākuma organizators.

Tāpat šajā pasākumā bija aicināts uzstāties populārais latviešu humorists Gatis Kandis, kurš gan jokojies, gan bijis nopietns, un vakars vērtējams kā ļoti izdevies - pēc abu mākslinieku priekšnesumiem pasākumu turpināja dejas un ballīte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!