Foto: Vida Press

Sestdien, 15. martā, aprit 20 gadi, kopš oficiāli tika reģistrēta Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas (attēlā) un toreiz vēl jaunā talanta Filipa Kirkorova laulība, un, atzīmējot šo nu jau izjukušo, bet daudz apspriesto savienību, DELFI Izklaide piedāvā atskatīties uz 20 dziedātājas dzīvē svarīgiem vīriešiem.


Jauniņā valdzinātāja ar plānu par Kubu


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kā savulaik vēstīja krievu portāls Compromat, par pirmo zināmu Allas kavalieri uzskatāms Vladimirs Šterns, ar kuru tolaik 13 gadus vecā meitene iepazinās 1962. gadā - viņš bijis meitenes jaunākā brāļa draugs, un tieši ar šo puisēnu Alla Karību krīzes laikā vēlējās aizbēgt uz Kubu, lai palīdzētu komunistiem.

1963. gadā Alla iepazinās ar studentu Dmitriju Strausovu, ar kuru viņai izveidojās ilgāks romāns. Reiz, lai pārliecinātos par mīļotā puiša uzticību, viņa jaunāko brāli ietērpusi sieviešu drēbēs un kā savu draudzeni aizsūtījusi pie puiša. Tikmēr pati Alla devusies pie vietējās huligānu bandas, lai pažēlotos, ka kaut kāda meitenīte vēlas viņai atņemt mūža mīlestību, un mazais brālis knapi izsprucis no kāviena.

1965. gadā topošā mūzikas zvaigzne sāka savu muzikālo karjeru, un šajā laikā viņa satuvinājās ar Vladimiru Trifonovu, tolaik ļoti populāras radioprogrammas С добрым утром! vienu no vadītājiem. Vīrietis acīmredzami pielūdzis 15 gadus veco skuķēnu, bieži viesojies pie viņas un pat iepazinies ar viņas vecākiem, bet liecību par abu mīlas sakaru nav - meitene uz viņa jūtām nav atbildējusi.

1966. gada vasarā jaunā dziedātāja koncerttūres ietvaros viesojās Tjumeņas apgabalā, kur tolaik pievilcīgajā Allā iemīlējās par jaunkundzi krietni vien vecākais vietējās ģeoloģiskās izpētes pārvaldes priekšnieks Jurijs Ervje, kuram pašam bija par Pugačovu nedaudz jaunāka meita.

Dzejnieks, bards, kosmonauts un pirmais īstais


Foto: RIA Novosti/Scanpix

1996. gada vasarā Pugačovā bezcerīgi iemīlējās arī jauniņais dzejnieks Diomīds Kostjurins. Lai gan meitene uz puiša jūtām neatbildēja, nelielu mierinājumu nelaimīgajam mīlniekam sniedza fakts, ka Alla savā skatuves repertuārā iekļāva vairākas dziesmas ar viņa tekstiem. Šis Pugačovas pielūdzējs, starp citu, vēlāk dzīvi beidza, izmetoties pa daudzstāvu nama logu.

Kā vēsta krievu portāls Compromat, 1966. gadā Alla obligātajā ražas novākšanas talkā iemīlējās bardā Borisā Bahņukā - Alločka viņam dziedājusi dziesmiņas, bet viņš meiteni  mīļi saucis par knīpu un drostaliņu.

Pēc vētraini pavadītās 1966. gada vasaras Alla atgriezās Maskavā, kur viņa sāka tikties ar kosmonautu vienības komjaunatnes sekretāru Germanu Solovjevu. Tolaik jaunie un topošie kosmonauti tika uzskatīti par modīgu lietu, bet šīs attiecības nebija ilgstošas.

Gadu vēlāk Alla nodibināja savas pirmās nopietnās attiecības - viņa sāka tikties ar svešvalodu institūta studentu Valēriju Romanovu. Ar šo puisi Pugačovu atkal iepazīstināja brālis, bet dziedātājas tā laika paziņas šo romānu raksturojuši kā "vētrainu un kaislīgu". Vēlāk puisis devās strādāt uz Ēģipti, un abu attiecības izjuka.

Mīlas dzīvi un laulību iemaina pret karjeru


Foto: RIA Novosti/Scanpix

1969. gadā Pugačova satikās ar lietuviešu cirka mākslinieku Mikolu Orbaku - šis vīrietis kļuva par dziedātājas pirmo vīru, un šajā savienībā pasaulē nāca arī viņu meita Kristīna Orbakaite (abas attēlā). Laulība izjuka 1973. gadā, un šķiršanās iemesls bija dziedātājas regulārās koncerttūres. 

1974. gadā dziedātāja iepazinās ar koncertmeistaru Vitāliju Kritjuku, bet šīs attiecības nebija ilgstošas, lai gan pāris pat uzsāka kopdzīvi. Vēlāk, kā vēsta portāls Compromat, vīrietis sāka nodarboties ar dažāda veida spekulācijām un krāpniecībām un pat tika sodīts.

Tajā pašā gadā dziedātāja iepazinās ar Krievijas popmūzikas leģendu, ansambļa Веселые ребята līderi Pāvelu Slobotkinu, kurš ne tikai deva milzu ieguldījumu Allas karjeras attīstībā, bet arī uzsāka ar viņu romānu. Šīs attiecības ilga vien divus gadus, jo dziedātāja, sajutusi slavas kārdinājumu, priekšroku deva skatuvei.

1976. gadā Pugačova iepazinās ar orķestra vadītāju Konstantīnu Orbeļjanu - šis romāns bija nepilnu gadu ilgs, bet arī šis vīrietis krietni vien palīdzēja dziedātājai veiksmīgās karjeras veidošanā, dodot iespēju uzstāties uz koncertzāles Rossija skatuves.

Trešo reizi precas partijas dēļ


Foto: RIA Novosti/Scanpix

No 1976. līdz 1980.gadam Pugačovas dzīve bija saistīta ar Ļeņingradas kinostudijas režisoru Aleksandru Stefanoviču, kurš ātri vien pameta savu līgavu un kļuva par Allas otro vīru. Tieši Stefanovičs izdomāja, ka dziedātājai nepieciešams radīt vientuļas sievietes tēlu, kas Pugačovai nesa neticamu popularitāti.

Otrās laulības laikā Alla uzsāka romānu ar Jevgeņiju Boldinu, kurš izveidoja Pugačovai pavadošo mūziķu un dejotāju grupu un kļuva par tās direktoru. Boldins ar dziedātāju kopā pavadīja daudz laika, viņas vietā partijas komitejā skaidrojās par Allas regulārajiem skandāliem un 1985. gadā kļuva par Allas trešo vīru, jo partijas komiteja abus apsūdzēja par amorāla dzīvesveida piekopšanu.

Laulība ilga līdz pat 1993. gadam, bet šajā laikā Pugačovai bijušas attiecības ar dziedātāju Aleksandru Rozenbaumu, kas gan oficiālu apstiprinājumu nekad nav guvušas, kā arī ar rokmūziķi Vladimiru Kuzminu, no kura dziedātāja aizguva rokmūzikas kultūras iezīmes savā skatuves stilā.

1991. gadā vēl aizvien precētajai Pugačovai bija īslaicīgs romāns ar nedaudz vēlāk nošauto aktieri, komponistu un dziedātāju Igoru Taļkovu, bet paralēli trīs gadus viņas dzīve bija saistīta ar bijušo bokseri Sergeju Čelobanovu, kurš bija precējies divu bērnu tēvs. Mēļo, ka tieši šī vīrieša dēļ Pugačova arī veikusi savas pirmās plastiskās operācija, kas gandrīz noveda pie dziedātājas nāves asins saindēšanās dēļ.

10 gadi laulībā, bet draudzība uz mūžu


Foto: RIA Novosti/Scanpix

1993. gadā dziedātāja palika viena, bet tikai uz īsu brīdi - viņa savu dzīvi saistīja ar Filipu Kirkorovu.

Abu pirmā tikšanās notika 1988. gada aprīlī, un tā paša gada rudenī Filips saņēma Pugačovas aicinājumu piedalīties pirmajā Ziemassvētku tikšanās programmā, pēc veiksmīgās sadarbības abi devās koncerttūrē uz Austrāliju un Vāciju, un jau 1989. gadā Filips uzsāka aktīvu patstāvīgu koncertdarbību.

1994. gada janvārī pāris paziņoja par saderināšanos, bet 15. martā viņu savienību reģistrēja toreizējais Sanktpēterburgas mērs Anatolijs Sobčaks. Tā kā dziedātājas pasē attiecīgā lappuse jau bija piepildīta, ceturtā laulība tika ierakstīta sadaļā "Bērni".

Laulību ceremonija norisinājās divus mēnešus vēlāk Jeruzalemē, bet 2005. gada martā savienība tika oficiāli šķirta. Astoņus mēnešus Pugačovai un Kirkorovam izdevās to no sabiedrības slēpt, un tikai novembrī par to paziņoja televīzijas raidījumā Без комплексов.

Nelabvēļi vienmēr sprieduši, ka Kirkorovam bez Pugačovas atbalsta nebūtu izdevies veidot tik veiksmīgu karjeru, un to, cik lielu lomu Pugačova spēlējusi Kirkorova dzīvē, apliecina fakts, ka 2011. gada rudenī dzimušajai meitiņai Filips devis vārdu Alla Viktorija - pirmais vārds izvēlēts par godu bijušajai sievai, bet otrs ir viņa mātes vārds.

Piektais, bet vai pēdējais?


Foto: Vida Press

2001. gadā Kirkorovs dziedātāju iepazīstināja ar humoristu Maksimu Galkinu, un,lai gan daudzi uzskata, ka šī savienība ir vien veiksmīgs sabiedrisko attiecību triks abu mākslinieku popularitātes veicināšanai, viņi vēl aizvien ir kopā, paguvuši apprecēties un pat kļūt par vecākiem.

Zināms, ka kopdzīvi Galkins un Pugačova uzsāka 2005. gadā, bet 2011. gada Ziemassvētkos daudzus pārsteidza ziņas, ka populārie mīlnieki apprecējušies.

Šī noteikti uzskatāma par Krievijas tabloīdos un sabiedrībā apspriestāko savienību - daudzu prātus nodarbina Maksima un Allas lielā vecuma starpība un "mīlasstāsts" tiek skaidrots ar materiālu labumu gūšanu, tāpat klīst runas, ka Galkins patiesībā priekšroku dod sava dzimuma pārstāvjiem, bet laulība ir vien aizsegs.

Par spīti nelabvēļiem un baumām Pugačova un Galkins vēl aizvien ir kopā, intervijās velta viens otram mīlas pilnus vārdus, kameru priekšā apskaujas, skūpstās un citādi izrāda maigumu, bet pērn abiem pievienojās dvīnīši Garijs un Ļiza, beidzot ļaujot Pugačovai izjust īstas ģimenes gaisotni
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!